Ubili psa palicou

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod Nils » 6. Nov 2007, 14:38

DKo píše:
beira píše:Mam tomu rozumiet tak, ze si voci tomu lahostajny?
Ak sa pýtaš, či mi je fuk akej filozofii kto verí, tak mne je to skutočne jedno, pokiaľ ma dotyčný/á nenúti, aby som veril tej jeho, lebo ja mám svoju.
Tomu chalanovi som mohol kľudne zapriať aj, aby mu necht na žaludi narástol, ale ja som mu radšej zaželal niečo iné.

a sme doma. pokiaľ nejde o mňa, tak ostatní si robte čo chcete...

zbytočné pokračovať v týchto lingvistických sofizmoch - podstata a postoje sú zrejmé u každého z nás...
V MINULOSTI SOM BOL DOSŤ NAMYSLENÝ, ALE DNES UŽ NEMÁM ŽIADNU CHYBU !

Keď auto - tak žihadlo! Keď žena - tak ohnivá! Keď pes - tak PITBULL !
Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod DKo » 6. Nov 2007, 14:39

beira píše:Nie som blondina, mam tri zuby mudrosti, ale toto som nepochopila
A kdo z nás si může vážně v klidu říct
že na svý černý duši nemá nic
ten slyší v dálce bonga znít..
DKo

Poslaťod DKo » 6. Nov 2007, 14:41

Nils píše:pokiaľ nejde o mňa, tak ostatní si robte čo chcete...
Jasné, kľudne ho i ukameňujte, ak vám to urobí dobre. Mne urobí dobre niečo iné.
DKo

Poslaťod beira » 6. Nov 2007, 14:41

DKo píše:
beira píše:Mam tomu rozumiet tak, ze si voci tomu lahostajny?
Ak sa pýtaš, či mi je fuk akej filozofii kto verí, tak mne je to skutočne jedno, pokiaľ ma dotyčný/á nenúti, aby som veril tej jeho, lebo ja mám svoju.
Tomu chalanovi som mohol kľudne zapriať, aby mu necht na žaludi narástol, ale ja som mu radšej zaželal niečo iné.

Myslis si, ze clovek, ktory zmasakruje psa, je schopny to ocenit? Ja by som mu tiez priala, aby si uvedomil, co urobil, v jeho vlastnom zaujme, ale aj v zaujme nas vsetkych. Otazne je, ci na to existuje jednoduchy a mierumilovny prostriedok... Bolo by krasne, keby to takto fungovalo...
Obrázok užívateľa
beira

Poslaťod Nils » 6. Nov 2007, 14:42

DKo píše:A kdo z nás si může vážně v klidu říct
ten slyší v dálce bonga znít..[/i]

Leží Jana ve vaně,
kudla trčí z břicha,
kecala furt nesmysly,
teď už bude zticha.

Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod Nils » 6. Nov 2007, 14:44

...a inak Dušan, mal by si už prestať huliť tú trávu...

Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod DKo » 6. Nov 2007, 14:51

beira píše:Myslis si, ze clovek, ktory zmasakruje psa, je schopny to ocenit?
Mne je šumi-fuk, či to on dokáže oceniť. Mne skôr ide o to, ako moje prianie dokážu oceniť iní, napr. aj ty.
DKo

Poslaťod beira » 6. Nov 2007, 14:53

DKo píše:
beira píše:Nie som blondina, mam tri zuby mudrosti, ale toto som nepochopila
A kdo z nás si může vážně v klidu říct
ten slyší v dálce bonga znít..

Stale mi nejako unika suvislost... Aspon povedz, ci sa mam urazit... :roll: :D
Obrázok užívateľa
beira

Poslaťod DKo » 6. Nov 2007, 14:58

Nils píše:...a inak Dušan, mal by si už prestať huliť tú trávu...
... chceš džointa, daj si
DKo

Poslaťod DKo » 6. Nov 2007, 15:19

beira píše:Aspon povedz, ci sa mam urazit...
... a urobí ti to dobre :?:
DKo

Poslaťod beira » 6. Nov 2007, 15:19

DKo píše:
Mne je šumi-fuk, či to on dokáže oceniť. Mne skôr ide o to, ako moje prianie dokážu oceniť iní, napr. aj ty.

Zhrneme si to: mladik umlati psa na smrt, bez zjavneho dovodu, od rozkose. Da sa predpokladat, ze je to clovek emocionalne labilny. Ty mu prajes, aby mu pes zachranil niekoho, koho ma rad. Je takyto clovek schopny skutocnej lasky? Bol by takyto clovek schopny ocenit, keby mu pes zachranil aj jeho vlastny zivot?

Velkodusnost v tomto pripade podla mna nie je na mieste a na osvetu je neskoro. Ten chalan je uz davno strateny, neviem si predstavit, co by ho zachranilo, naucilo vazit si zivot, chapat city... Mozem hladat priciny jeho konania, mozem ho lutovat, mozem mu aj odpustit, ale tolerovat a povznasat sa nad to, to nie...
Jeho potrestanie a mozno aj nase virtualne alebo aj ine verejne poburenie ale mozno zastavi inych.

Ja chapem, co si tym chcel povedat, ale pride mi to v tomto kontexte take naivne gesto.
Obrázok užívateľa
beira

Poslaťod eva_ivan » 6. Nov 2007, 15:22

DKo píše:

a co mame podla teba ocenit? ze sa zhulis a potom pustas na verejne forum taketo haluze??? ked uz sa kvazi riadis tym, ze nevnucujes nikomu svoju filozofiu, nechapem, preco mas potrebu pisat na margo takejto vaznej spolocenskej temy absolutne neadekvatne kecy
( dufam, ze pochopis aspon zaklad toho co som sa snazila napisat v jazyku tebe blizkom, ale uprimne, velmi tomu neverim )
eva_ivan

Poslaťod DKo » 6. Nov 2007, 15:38

eva_ivan píše:a co mame podla teba ocenit? ze sa zhulis a potom pustas na verejne forum taketo haluze??? ked uz sa kvazi riadis tym, ze nevnucujes nikomu svoju filozofiu, nechapem, preco mas potrebu pisat na margo takejto vaznej spolocenskej temy absolutne neadekvatne kecy
( dufam, ze pochopis aspon zaklad toho co som sa snazila napisat v jazyku tebe blizkom, ale uprimne, velmi tomu neverim )
aby som ťa nasral (verím, že to bolo dostatočne adekvátne závažnosti spoločenskej témy)
DKo

Poslaťod eva_ivan » 6. Nov 2007, 15:47

DKo píše:
eva_ivan píše:a co mame podla teba ocenit? ze sa zhulis a potom pustas na verejne forum taketo haluze??? ked uz sa kvazi riadis tym, ze nevnucujes nikomu svoju filozofiu, nechapem, preco mas potrebu pisat na margo takejto vaznej spolocenskej temy absolutne neadekvatne kecy
aby som ťa nasral (verím, že to bolo dostatočne adekvátne závažnosti spoločenskej témy)

:idea: no velmi zvlastna zabava nasierat ludi ktorych nepoznas......... to by sa dalo podla mna definovat ako patologicka uchylka......... skratka, asi by ste si s tym narusenym, co zabil nevinneho ziveho tvora, dobre rozumeli
eva_ivan

Poslaťod DKo » 6. Nov 2007, 15:58

eva_ivan píše:no velmi zvlastna zabava nasierat ludi ktorych nepoznas......... to by sa dalo podla mna definovat ako patologicka uchylka......... skratka, asi by ste si s tym narusenym, co zabil nevinneho ziveho tvora, dobre rozumeli
Bingo. Idem radšej za sukami a teba nech naďalej maľujú malí chlapci na ploty.
DKo

PredchádzajúciĎalší

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia