...repr^zent píše:Ale v noci, v noci je mesto nase!
No problemo.
svata pravda
 najlepsie sa venci v noci, nikde nikoho, ziadne ustrachane panicky s vrestajucimi yorkami
 najlepsie sa venci v noci, nikde nikoho, ziadne ustrachane panicky s vrestajucimi yorkami  Aj ked je mozne sa im moze nepacit to, ze mam vacsinou psiska na volno.
  Aj ked je mozne sa im moze nepacit to, ze mam vacsinou psiska na volno. 
...repr^zent píše:Ale v noci, v noci je mesto nase!
No problemo.
 najlepsie sa venci v noci, nikde nikoho, ziadne ustrachane panicky s vrestajucimi yorkami
 najlepsie sa venci v noci, nikde nikoho, ziadne ustrachane panicky s vrestajucimi yorkami  Aj ked je mozne sa im moze nepacit to, ze mam vacsinou psiska na volno.
  Aj ked je mozne sa im moze nepacit to, ze mam vacsinou psiska na volno.
...repr^zent píše:Noo, cez den treba davat bacha na mestskych policajtov aj na inych psov, ale vacsinu z okolia uz pozname.
Ale v noci, v noci je mesto nase!
No problemo.
 Maju dost skreslene predstavy o bullterierovi
  Maju dost skreslene predstavy o bullterierovi

ak to nie je tajomstvo, v ktorej casti BA si bol? Niekde je to zufalejsie, inde menej.Zolo píše:Včera som bol zhodou okolností v BA a keď som videl to množstvo "venčiacich" sa psov, pochopil som pocity ľudí, ktorí psov zrovna nemusia... Musí to byť pre nich frustrujúce a začínam chápať pocity ich zúrivých výbuchov. Bola to sila aj pre mňa, majiteľa psa...
 viac verim velkym psom ako malym. Male plemena maju smolu, ze sa vacsinou dostavaju do ruk ludom, ktori sa naopak boja velkych psov a tak sa pri stretnuti aj spravaju. A podla spravania panicka reaguje pes a mame zacarovany kruh. Takym ludom nevysvetlis. Rovnako nevysvetlis nepsickarom.
 viac verim velkym psom ako malym. Male plemena maju smolu, ze sa vacsinou dostavaju do ruk ludom, ktori sa naopak boja velkych psov a tak sa pri stretnuti aj spravaju. A podla spravania panicka reaguje pes a mame zacarovany kruh. Takym ludom nevysvetlis. Rovnako nevysvetlis nepsickarom. 

tak tuto teoriu poznam, v praxi sa mi to bohuzial nie celkom dari...najma ak ten druhy pes citi podporu svojho panicka vo svojim konani, kedze ten nic v lepsom pripade nerobi a v horsom som za zlu ja a moj pes...Kaca píše:psa za seba a druheho odohnat, zastrasit, eventualne zozrat

o to sa snazim, len ako uz niekde pisal Zolo tusim...ak nejdeme do lesa a chceme len kratke vencenie niekde v parku, je to dost maly priestor na to, aby si sa vyhol uplne problemom, najma ak ty aj predvidas, psa si zavolas, pripnes, pripadne odchadzas a doruti sa k tebe ten druhy pes, vela nenarobis...a majitel psa sa tvari, ved je vsetko ok, ved ho vidi, nevadi ze 20metrov od neho a najma vela majitelov konfliktnych psov si to neuvedomuje, maju pocit, ze to vzdy druhy pes je na vide alebo dokonca, ze to je uplne v pohode. Tu mozes predvidat kolko chces, velmi si nevyberies. Ja sa snazim chodit za mesto, kedykolvek sa len da, no neda sa vzdy.emor píše:ale Van .. mat oci na stopkach a zavcasu predvidat mozne problemy je podla mna najlepsim riesenim. zatial sa mi nestal problem ktory popisujes a dopadol by zle. nadruhej strane poznam typy co maju taketo problemy pomaly denno-denne. takze nieco na tom bude.

emor píše:kup si atrapu pistole 9mm s poplasnym nabojom. ked stretnes toho pana . tak na neho zavolaj nech si odvedie psa. ked nie . vytiahni pistol a ukaz muju. preventivne vystrel do luftu a potom nou namier na psa. ked toto nezaucinkuje tak potom sa zober a utekaj kade lahsie. ale ja by som to takto zrealizoval. uvidis reakciu toho majitela.
potom mu este pripomen ze ci pozna pravny system SR. a kludne mu oznam ze budes od neho sudne ziadat nahradu skody sposobenu ohrozenim tvojho chraneneho zaujmu.
 ... takoj ši še ošalil?
 ... takoj ši še ošalil?   Aj on môže mať pištoľ. Rýchlejšiu... A potom sú ti tie tvoje kročkavé nôžky na dve veci
  Aj on môže mať pištoľ. Rýchlejšiu... A potom sú ti tie tvoje kročkavé nôžky na dve veci  . Ale to sa už vlastne ani nedozvieš...
 . Ale to sa už vlastne ani nedozvieš... 
 tak je dobre sa ozbrojit romskou protipsou zbranou cislo jeden a spravit si v nejakej romackej osade napr. - Chminanske jakubovany, rychlokurz zaobchadzania. pre nezasvatenych lieskova palica a na konci spagatom pevne pripevneny dost dlky a na chrbte zubovany noz. s tym chodit vencit psika. v pripade ríčbeka ho kludne pouzit. v pripade ze vyfasuje dobre do lavoboku. bude mat jeho socialne inteligentny majitel pauzu od vecenia a podobnej zabavy aspon nejaky tyzden a mozno aj na nejakych par mesiacov kym kupi druheho a dorastie mu:-_D
 tak je dobre sa ozbrojit romskou protipsou zbranou cislo jeden a spravit si v nejakej romackej osade napr. - Chminanske jakubovany, rychlokurz zaobchadzania. pre nezasvatenych lieskova palica a na konci spagatom pevne pripevneny dost dlky a na chrbte zubovany noz. s tym chodit vencit psika. v pripade ríčbeka ho kludne pouzit. v pripade ze vyfasuje dobre do lavoboku. bude mat jeho socialne inteligentny majitel pauzu od vecenia a podobnej zabavy aspon nejaky tyzden a mozno aj na nejakych par mesiacov kym kupi druheho a dorastie mu:-_D 

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia