zuzupes píše:viem, ze tema jedle tu uz bola mnoho krat, no hladala som ale nenasla odpoved na moju otazku.takze: Creva v masiarstvach - moze pes? to su uz vyplachnute. ma to zmysel? moze pes kacacie maso? aj vseliake morske priserky alebo napriklad krabie maso.
lucik píše:mna by zaujimali take husacie a kacacie trupy - surove - ake to ma kosti? mozme v pohode skrmit? a zajac?
Amaguk píše:... husacie a kacacie trupy ...
mas nejaky dobry a lacny zdroj?
ivana1 píše:
No - v Tescu ich maju obcas v akcii za dobru cenu, ale zdaju sa mi mastne, pozor aj na to, aby potom nehnackovali...
lucik píše:no no, v Tescu som nasla.. aj bravcove srdce za 10sk a tak..
xcem zacat BARFovat, tak robim prieskum.. uz mame mlete masko, resp. zmes.. uvidime ako to bude vyzerat po rozmrazeni..
Amaguk píše:bravc srcde za 10 sk!
tak to tam hned nabieham, nas srdce lubi velmi a moc!
lucik píše:Amaguk píše:bravc srcde za 10 sk!
surove, ci varis? to boli take zlavnene, neviem ci to nemaju tak prilezitostne, cojaviem pred koncom zaruky.. chladene.. cojaviem? doteraz ma to nezaujimalo, nevarim ani pre seba, takze to bude nadlho este zistovanie..
Amaguk píše:lucik píše:Amaguk píše:bravc srcde za 10 sk!
surove, ci varis? to boli take zlavnene, neviem ci to nemaju tak prilezitostne, cojaviem pred koncom zaruky.. chladene.. cojaviem? doteraz ma to nezaujimalo, nevarim ani pre seba, takze to bude nadlho este zistovanie..
vacsinou davam surove, tak viac-menej podla barfu
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia