Amaguk píše:ale ved my predsa mame pravdu, tak preco by sme s mali zduvat? to len tebe sa tak javi!
na počiatku Boh stvoril najprv muža - a aby spravil kopmromis - žene ponechal posledné slovo
Amaguk píše:ale ved my predsa mame pravdu, tak preco by sme s mali zduvat? to len tebe sa tak javi!
emor píše:emor píše:8) inak . ako sa cvici asistencny pes - pre cukrovkara alebo epileptika.? hm.?
...repr^zent píše:Zaujalo ma tu par veci:Amaguk píše:ak si z BA, tak ta mozno bude zaujimat toto zdruzenie: http://canisterapia.xf.cz/mairi píše:hej s pani Fridrichovou mam velmi prijemnu skusenost, dakujem, radsej budem cestovat cez pol Slovenska , a este cosi ine plosim plosimDKo píše:Ak sa ti v pátraní po tom, ako je to s CT u nás na Slovensku zazdá, že je to privátnom kšefte a obave o zbytočne nafúknuté know-how, nenechaj sa znechutiť.lucik píše:je tam dost palka poplatok za seminar (ten predtym bol polovicny casovo aj financne)..mairi píše:ako mam napr. stena dostat do kontaktu s prostredim nemocnice, ked ho do ziadnej nemozem zobrat? hmmm
Takze skusme byt konstruktivny, rad by som uz aj nejake prakticke skusenosti, myslim, ze sa tu poteoretizovalo az az.
Ako je to s poplatkami za seminar stale nevieme. Ako u nas prebieha a najma k comu potom taky certifikat opravnuje.
Skuseneosti mairi s pani Fridrichovou by mohli byt tiez zaujimave. lucik.
Neviem Amaguk ci ty uz certifikat mas, ci sa chystas na nejaku seansu. Vyzera ze hej, tak nam teoretikom hod nejake info aj ty, ak ta mozem poprosit. Chodite niekam do nemocnice, alebo sa spytam inac.
Pozna tu niekto osobu s CT psom, co chodi k pacientom do nemocnice???
Ktora nemocnica, ustav na slovensku praktizuje CT terapiu a aku formu?
Toto by ma moc zaujimalo a urcite aj mnoho dalsich.
Mozno sa pytam banalne veci, co kazdy druhy den bezia v TV novinach, ale TV som hodne dlho nevidel. Sorry
Urcite neni nad prakticke skusenosti tak sem s nimi. Vdaka.
edit: Slusne sa pytam.
Nils píše:na počiatku Boh stvoril najprv muža - a aby spravil kopmromis - žene ponechal posledné slovo
DKo píše:a vieš sa aj slušne identifikovať alebo ťa treba slušne niekam poslať...repr^zent píše:Slusne sa pytam.
Znamenalo by to, ze vseci ostatny vhodny psi pre CT su diskriminovany, len pre to, ze majitelia nazacvakali p. Fridrichovej za zakladny vycvik. Aj to by mohlo o niecom svedcit. Kecy typu: "aby sme mali dostatok času rozpoznať" nech si necha pre niekoho ineho.Fridrichova píše:Na canisterapeutícke skúšky sú pripustený iba psy, ktorý prešli základnym výcvikom v našom klube, aby sme mali dostatok času rozpoznať, či sa pes na terapiu hodí alebo nie.
Kaca píše:Nils píše:na počiatku Boh stvoril najprv muža - a aby spravil kopmromis - žene ponechal posledné slovo
Je to sice mimo temu, ale opravim Ta: Ked Boh stvoril muza, prehlasil, ze nepodarok musi niecim vykompenzovat - a tak stvoril zenu...
Do konkrétnych ľudí anonymne rýpu iba sráči. Ak by si potreboval-a-o preklepnúť psa na CT, ozvi sa, ja ti ho preklepnem zadara a teba k tomu grátis....repr^zent píše:DKo myslel som, ze podobny nazor mas aj ty, pre to som ta citoval v mojom prispevku plnom otazok. To identifikovanie fakt nechapem co si tym myslel.
mairi píše:co sa tyka p Fridrichovej, ja velmi nerada ohovaram takze sa k tomu nebudem nejak podrobne ropisovat, proste, na mna pri nasom stretnuti zaposobila velmi neprijemne az hrubo a nevychovane a s ludmi takeho typu ja jednoducho nedokazem spolupracovat, inac ta stranka canisterapia.xf.sk je jej stranka, kde sa prezentuje uplne inak ako v skutocnosti, z coho som bola velmi sklamana, kedze sa zda ze v BA robi canisterapiu len ona, preto som sa pytala ci neexistuje aj nejake ine canisterpeuticke zdruzenie v BA alebo okoli
lucik píše:co konkretne chces vediet???
Vyplnil som si bydlisko v profile, uz som konkretnejsi???DKo píše:Do konkrétnych ľudí anonymne rýpu iba sráči. Ak by si potreboval-a-o preklepnúť psa na CT, ozvi sa, ja ti ho preklepnem zadara a teba k tomu grátis.
... si prečítaj aj http://www.shr.sk/humanita/P20069.pdf . Prečítané neber ako bibliu ani ako výplod NRSR. Proste si to prečítaj, urob na vec vlastný názor. Na konci nájdeš aj niekoľko kontaktov....repr^zent píše:snad som neurazil, ked to tak po sebe citam...
Nils píše:nevieš aké sú baby?!
pocuj, dve otazky...co myslis tym "mini-Van?" Lebo ak narazas na 4 kolesa, mal by si zmenit smer, ja pneumatiky nemam A druha...my sme sa uz niekedy niekde virtualne stretli okrem temy o acidku na granule, ze si teda sa dal na drahu mojho obdivovatela? Akosi mi uz v mojom veku pamat velmi dobre nesluzi, aj na svojich fanusikov permanentne zabudam...Nils píše:... aj u mini - Van/ktorá má vždy pravdu a ja som jej veľký obdivovateľ- Ó božská Van /
tazko povedat, o co naozaj ide. Fakt je, ze v BA robi CT dlhodobo ona, no nie je alebo nebola tu jedina. Su tu aj ludia, ktori maju skusku podla ineho (lucik uz spominala) skusobneho poriadku a robia to individualne. Aj nam (z BA sme boli dve) na skuske bolo odporucene zariadenie, kde by mohli mat zaujem o spolupracu a p. Fridrichova to podchytene nema. Je fakt, ze vela zariadeni ma "pod palcom" ale stale su moznosti, kde posobit aj bez jej mena za chrbtom. Jej pracu vsak nepoznam, takze ako ju vykonava nemozem povedat....repr^zent píše: Som sa docital na jej strankach, par zaujimavych veci, napr.:Znamenalo by to, ze vseci ostatny vhodny psi pre CT su diskriminovany, len pre to, ze majitelia nazacvakali p. Fridrichovej za zakladny vycvik. Aj to by mohlo o niecom svedcit.Fridrichova píše:Na canisterapeutícke skúšky sú pripustený iba psy, ktorý prešli základnym výcvikom v našom klube, aby sme mali dostatok času rozpoznať, či sa pes na terapiu hodí alebo nie.
Späť na Výstavy, súťaže, akcie
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia