Zolo píše:Amaguk píše:quote]
prave tymto vyrokom ukazujues, ako malo toho o CT vies quote]
On toho málo nevie, ale nedávno zložil sľub, že svojimi príspevkami chce nasrať dve tretiny Slovenska....
mairi píše:DKo píše:Pozri si stránky združenia CANTES, v ich brožúre nájdeš dosť odpovedí na tvoje otázky.mairi píše:ked uz o canisterapii, prosim prosim, ...
Ak sa ti v pátraní po tom, ako je to s CT u nás na Slovensku zazdá, že je to privátnom kšefte a obave o zbytočne nafúknuté know-how, nenechaj sa znechutiť. CT má mnoho tvárí a dá sa robiť bez akéhokoľvek oficiálneho papiera a ak by si potrebovala vedieť či tvoje šteňa na to má, počkaj kým psychicky dozreje a potom sa ohlás.
dakujem urcite sa nenecham znechutit, ved som si koli tomuto aj vybrala skolu, aby som to mohla skutocne robit, len by som uz rada cosi rozbehla, len neviem ako , myslim, ze by bolo skvele, keby sa na pracu canisterapeuta pripravovali steniatka uz od uplneho malicka, tak ako napr. vodiace psy, aby si zvykali na chorych, slabych ludi, na ludi na vozickoch, na kriciacich ludi, na davy, ja sa snazim, ale ako mam napr. stena dostat do kontaktu s prostredim nemocnice, ked ho do ziadnej nemozem zobrat? hmmm
lucik píše:v piatok mi prisiel Certifikat o absolvovani 6hod. CT seminara vo Zvolene (v maji) a zaroven pozvanka na dalsi
Amaguk píše:lucik píše:v piatok mi prisiel Certifikat o absolvovani 6hod. CT seminara vo Zvolene (v maji) a zaroven pozvanka na dalsi
inac, nic v zlom, ale nie je mi celkom dost jasne, kolko sa toho da naozaj naucit na niekolkohodinovom seminari, a hlavne, kolko sa tam nauci tvoj pes. priprava na CT je predovsetkym praca so psom, nie sedenie na prednaskach
Eugen, kľud. Predstav si sebepovahovopevnejšieho dospelého psa, ktorý vyrástol a žije v horárni a ty ho privedieš do mesta. Jedným zo spôsobu prípravy je výber šteňaťa pre funkciu vodiaceho psa. Ak po roku pestúnskej prípravy neprejde sitom pre vodiace psy, môže z neho byť asistenčný. Ak neprejde ani sitom pre asistenčných, môže byť signálnym alebo canisterapeutickým.emor píše:priprava canisterapeutickeho psa ...
Amaguk píše:lucik píše:v piatok mi prisiel Certifikat o absolvovani 6hod. CT seminara vo Zvolene (v maji) a zaroven pozvanka na dalsi
inac, nic v zlom, ale nie je mi celkom dost jasne, kolko sa toho da naozaj naucit na niekolkohodinovom seminari, a hlavne, kolko sa tam nauci tvoj pes. priprava na CT je predovsetkym praca so psom, nie sedenie na prednaskach
DKo píše:Eugen, kľud. Predstav si sebepovahovopevnejšieho dospelého psa, ktorý vyrástol a žije v horárni a ty ho privedieš do mesta. Jedným zo spôsobu prípravy je výber šteňaťa pre funkciu vodiaceho psa. Ak po roku pestúnskej prípravy neprejde sitom pre vodiace psy, môže z neho byť asistenčný. Ak neprejde ani sitom pre asistenčných, môže byť signálnym alebo canisterapeutickým.emor píše:priprava canisterapeutickeho psa ...
lucik píše:v piatok mi prisiel Certifikat o absolvovani 6hod. CT seminara vo Zvolene (v maji) a zaroven pozvanka na dalsi
http://www.pistalka.sk/Article:382
nechysta sa niekto? je to dost narychlo, ale ak by niekto siel, pridam sa a podelim o naklady na benzin.. je tam dost palka poplatok za seminar (ten predtym bol polovicny casovo aj financne)..
rea, co ty na to?
Kaca píše:asi som blba, ale toto som este nikdy nepocula (a myslim to vazne, ziadne rypanie!) Co je prosim signalny pes? Vdaka dopredu za objasnenie.
Späť na Výstavy, súťaže, akcie
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia