Presne to som spravil najskor aj ja. Nevymachal. A tiez nepomohlo
Az ta sprostaren. Btw, urazeny bol pol dna, ale pochopil.
...repr^zent píše:
Keby som s tym nemal osobnu pozitivnu skusenost, tak by som to ako napad neradil.
...repr^zent píše:Moze byt, ja som ani netvrdil, ze mam zaruceny a spravny sposob na riesenie problemu. Clovek v zufalej situacii, siaha k zufalym cinom. S tym posieranim vs. vybehanim. Napr. na tom maltezakovi bolo evidentne, ze si to hovno setri na "spravne" pouzitie. Mohol som s nim byt hodinu vonku, cokolvek, proste poznal harmonogram dna a ked som vypadol sam prec, tak sa mstil. Vratil som sa o 15 minut a uz tam bolo.
Bolo to evidentne. Nie som ani paranoidny ani vztahovacny.
Btw, bol momoriadne inteligentny a citlivy. A to tvrdim napriek tomu, ze malych hafanov uz nemusim.
Urcite su aj ine, korektnejsie metody, ale ked nic nepomoze, tak asi zostane len: Na somara somarsky sposob, ako kedysi hovoril nas ucitel a s respektom nemal najmensie problemy
pagastanka píše:Presne to som urobila, ked mi praskli nervy, ale nic to nepomohlo. Nevymachala som ho tam doslovne, ale aj tak sa tvaril, ze to chape.
rea píše:
Pes sa bude tváriť previnilo kedykoľvek, keď ho sprdneš. Ak Ti to stojí za to (mne by nestálo), skús psa sprdnúť pre nič. Bude sa tváriť previnilo, aj keď nič zlé neurobil...
Kaca píše:rea píše:Pes sa bude tváriť previnilo kedykoľvek, keď ho sprdneš. Ak Ti to stojí za to (mne by nestálo), skús psa sprdnúť pre nič. Bude sa tváriť previnilo, aj keď nič zlé neurobil...
Absolutny suhlas. Moja Gia sa tvari previnilo aj ked niekto iny vo svorke nieco vyvedie... A staci nastvato vybehnut von z dveri a psi vyzeraju akoby mohli za to, ze nastupuje zima. Pes len reaguje na Tvoju agresivitu, to je vsetko. On NEVIE, za co ho trestas...
Lada píše:Ahoj. Ja tiež prispejem do tejto témy. Aj keď ti to možno nepomôže. Moja fenka je zvyknutá líhať si na gauč a keď sa hárala tak sme sa jej to sa snažili zatrhnúť (nemala nohavičky). Krátko na to som zistila, že pelech, ktorý má teraz už len na okrasu a požieranie psích dobrôt ,bol očúraný. To sa opakovalo ešte niekoľkokrát. A ja som stále len prala. Až raz som ju pozorovala vyčúrala sa doň z trucu, keď sa snažila vyskočiť na gauč a my sme jej to zakázali.
Lada píše:Ahoj. Ja tiež prispejem do tejto témy. Aj keď ti to možno nepomôže. Moja fenka je zvyknutá líhať si na gauč a keď sa hárala tak sme sa jej to sa snažili zatrhnúť (nemala nohavičky). Krátko na to som zistila, že pelech, ktorý má teraz už len na okrasu a požieranie psích dobrôt ,bol očúraný. To sa opakovalo ešte niekoľkokrát. A ja som stále len prala. Až raz som ju pozorovala vyčúrala sa doň z trucu, keď sa snažila vyskočiť na gauč a my sme jej to zakázali.
...repr^zent píše:Kaca píše:rea píše:Pes sa bude tváriť previnilo kedykoľvek, keď ho sprdneš. Ak Ti to stojí za to (mne by nestálo), skús psa sprdnúť pre nič. Bude sa tváriť previnilo, aj keď nič zlé neurobil...
Absolutny suhlas. Moja Gia sa tvari previnilo aj ked niekto iny vo svorke nieco vyvedie... A staci nastvato vybehnut von z dveri a psi vyzeraju akoby mohli za to, ze nastupuje zima. Pes len reaguje na Tvoju agresivitu, to je vsetko. On NEVIE, za co ho trestas...
Suhlasim.
Tak popisem situaciu detailne.
Pridem domov velke vitanie, volam ho veselo (lebo viem, ze ked zhuknem nepride na 100%) do kuchyne, kde je nasrate v strede miestnosti a on aj tak zaleze v obyvacke pod stol.
"On to vycitil z mojho hlasu, alebo som zmenil pach...." Ani to sem pls nepiste.
Mam dojem, ze zo psov sa snazime niekedy spravit podobnych blbcov ako sme sami, prip. vacsich.
A psi sa na nam v tichosti vysmievaju...
Viac "poznatkov" k teme nemam, ale budem pozorne sledovat a drzat palce.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 39 hostia