su aj take co rastu na granulovnikoch. tie su pre tych psov co nechcu svojou existenciou sposobovat utrpenie inym zivym tvorom.
ad veagni. - kto nezere maso - zabija kapustu. aj kapusta citi bolest .
Nils píše:Van, z "tvojej logiky"
heh, tak to som zvedavaNils píše:Odteraz už len odpovedám: "Áno Van." "Áno" "Máš pravdu." ...
ooooch, neuveritelne, priam uzasne...fakt je to uzasne, akeho skveleho fanusika mam zit s tymto pocitom je fakt skveleNils píše:...viem čítať zaradom a dokonca aj analyzovať, syntetizovať, dudukovať či indukovať, komparovať či generalizovať a nie je mi cudzia ani abstrakcia.
...s láskou a obdivom tvoj skalný fanúšik
zuzupes píše:ja viem ze tu je rozobrana ina tema, ale taka otazka tiez k vyzive:
ake bylinky mozu psy? alebo co vsetko im davate, co sa tyka ludovej mediciny?
zuzupes píše:ja viem ze tu je rozobrana ina tema, ale taka otazka tiez k vyzive:
ake bylinky mozu psy? alebo co vsetko im davate, co sa tyka ludovej mediciny?
zuzupes píše:dakujem, dake som si opisala z tych stranok. s granulkami som prestala, presli sme na surove maso a prilohy(neviem si vynachvalit, ani moja fenka a to nehovorim o krasnej srsti a ziadne problemi s nechutenstvom). a davam par byliniek, ale chcem ich vediet co najviac.
emor píše:su aj take co rastu na granulovnikoch. tie su pre tych psov co nechcu svojou existenciou sposobovat utrpenie inym zivym tvorom.
ad veagni. - kto nezere maso - zabija kapustu. aj kapusta citi bolest .
lucik píše:Nils píše:lucik píše:Nils... nna.. a mas to
...lucik, to čo mám je hlavne trpezlivosť so ženami.../aj s tebou, ty nežné žieňa /
ale neblaazni, hadam to so mnou take tazke nemas.. ved ja sa len malokedy ozvem
Tula píše:Vy ste ale mimo ale ved mne je to jedno krmte si tých vašich milačikov hoci čím ja viem presne čo je pre ních naj
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia