ma nesŕď s tým myslením, lebo ti sem napíšem v čom si niektorí cvičitielia môžu ruky podať bez ohľadu na druh výcvikuemor píše:o naplni a stupni kynologickeho myslenia pri vycviku polovneho alebo sportoveho sluzobneho psa nema vyznam polemizovat.
ma nesŕď s tým myslením, lebo ti sem napíšem v čom si niektorí cvičitielia môžu ruky podať bez ohľadu na druh výcvikuemor píše:o naplni a stupni kynologickeho myslenia pri vycviku polovneho alebo sportoveho sluzobneho psa nema vyznam polemizovat.
nebolo to sice mne...ale...napis, myslim, ze vzhladom na to ze sa tu zislo par ludi, bude to iste podnetom k zaujimavej debateDKo píše:ma nesŕď s tým myslením, lebo ti sem napíšem v čom si niektorí cvičitielia môžu ruky podať bez ohľadu na druh výcviku
Je čoraz viac cvičiteľov, ktorí myslia viac na seba než na psa, pretože zvyčajne nejde o ich psa, ale ich kšeft.Van píše:nebolo to sice mne...ale...napis, myslim, ze vzhladom na to ze sa tu zislo par ludi, bude to iste podnetom k zaujimavej debateDKo píše:ma nesŕď s tým myslením, lebo ti sem napíšem v čom si niektorí cvičitielia môžu ruky podať bez ohľadu na druh výcviku
DKo píše:Je čoraz menej cvičiteľov, ktorí myslia viac na psa než na seba, pretože zvyčajne nejde o ich psa, ale ich kšeft.Van píše:nebolo to sice mne...ale...napis, myslim, ze vzhladom na to ze sa tu zislo par ludi, bude to iste podnetom k zaujimavej debateDKo píše:ma nesŕď s tým myslením, lebo ti sem napíšem v čom si niektorí cvičitielia môžu ruky podať bez ohľadu na druh výcviku
Van, teraz som zvedavý ako to plodne rozdebatuješ.
Jaro píše:[
Fraga a odkial ty vies o oplotku , to nie je verejna vec . Akeho mas psa ked chces ist psa skusat k diviakom ? Tento rok neviem ci to bude mam tolko skusok zo psami ze az . Oplotok je na 90% hotovy len teraz su ine povinnosti .
Zolo píše:Jaro píše:[
Fraga a odkial ty vies o oplotku , to nie je verejna vec . Akeho mas psa ked chces ist psa skusat k diviakom ? Tento rok neviem ci to bude mam tolko skusok zo psami ze az . Oplotok je na 90% hotovy len teraz su ine povinnosti .
No Jaro, neviem či je to vec neverejná, keď aj ja užčosi viem o behajúcich prasatách okolo Slovnaftu z "hotového" oplôtku... Ak bude hotový na 105% daj vedieť!
DKo píše:niekde psy vystupujú aj v cirkuseemor píše:v sportovej a sluzobnej kynologii sa musi psovod aj pes nadriet daleko viac ako napriklad vodic durica alebo brlohara.
niekde psy papuče prinášajú a inde (poväčšinou) odnášajúemor píše:... inde asistuju pri ich konci
no ja nijak, ja nie som cvicitel a svoju potrebu cvicitela pre psa som si vyriesila uz davnejsie...takze to tu len citam a bavim sa. Ale vidis, predsa len sa toho ktosi chytilDKo píše:Je čoraz viac cvičiteľov, ktorí myslia viac na seba než na psa, pretože zvyčajne nejde o ich psa, ale ich kšeft.
DKo píše:Je čoraz viac cvičiteľov, ktorí myslia viac na seba než na psa, pretože zvyčajne nejde o ich psa, ale ich kšeft.Van píše:nebolo to sice mne...ale...napis, myslim, ze vzhladom na to ze sa tu zislo par ludi, bude to iste podnetom k zaujimavej debateDKo píše:ma nesŕď s tým myslením, lebo ti sem napíšem v čom si niektorí cvičitielia môžu ruky podať bez ohľadu na druh výcviku
Jaro píše:[
Zolo no sak vies aky su ludia. To co pises ti ani nepotvrdim ani nevyvratim
Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 42 hostia