Ingrid napísala: "Aj psy bez podsady je mozne chovat vonku a neodrazit sa to na ich zhorsenom zdravi za urcitych podmienok."...
Tak to by som sa pozrela! Skus napr. takeho yorka bez podsady vyhnat von a uvidis ako sa to na nom neodrazi!
zuzu píše:Ingrid napísala: "Aj psy bez podsady je mozne chovat vonku a neodrazit sa to na ich zhorsenom zdravi za urcitych podmienok."...
Tak to by som sa pozrela! Skus takeho yorka bez podsady vyhnat von a uvidis ako sa to na nom neodrazi!
Joachim píše:zuzu píše:Ingrid napísala: "Aj psy bez podsady je mozne chovat vonku a neodrazit sa to na ich zhorsenom zdravi za urcitych podmienok."...
Tak to by som sa pozrela! Skus napr. takeho yorka bez podsady vyhnat von a uvidis ako sa to na nom neodrazi!
Boooze ZUZU uz prestan s tymi yorkami. Bez podsady je viac psov nielen ty tvji vysneni yorkovia
zuzu píše:Ingrid napísala: "Aj psy bez podsady je mozne chovat vonku a neodrazit sa to na ich zhorsenom zdravi za urcitych podmienok."...
zuzu píše:Ale no tak hádammi nechcete povedať, že keď je vonku -20, tak je psovi ktorý nemá pod kožou nič čo by ho chránilo pred chladom, tak mu je teplo?! Samozrejme že v lete je to iné! A ankous moja zlatá, Máša má oblečenie takže neviem čo tu mudruješ. Zasa nie som až taká sprostá, že keď bývam tu v Poprade a posledné dni je vonku neustále okolo mínus 20 tak ju na tých pár minút neoblečiem! Aj keď poviem ti, vôbec z toho nie je nadšená!
Pardon, toto bolo mne? Nechceš si ešte zopárkrát prečítať tému?mimi píše:Ofka,čo tak začať od seba a potom mudrovať nad psami? Ale to je ľahšie,veď ty sa,čoby človek poriadne naobliekaš,dáš si čiapku,šál,rukavičky,teplú obuv,veď si človek a ľudia sa predsa obliekajú..
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 34 hostia