Ubili psa palicou

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Ubili psa palicou

Poslaťod Eva K. » 9. Okt 2007, 9:34

To je hrôza, ak máte na to žalúdok, pozrite si na Zozname v bleskovkách
video. Mne je ešte teraz z toho na vracanie. Chudáčik psík.
Toho čo to urobil aj toho čo to natáčal by som bez milosti hodila svorke rozzúrených psov.Úchyláci.
E+E
Obrázok užívateľa
Eva K.

Poslaťod korra » 9. Okt 2007, 10:21

video nemam odvahu si pozriet, stacil mi opis na nejakom fore...obavam sa vsak, ze zverejnovanie podobnych nechutnych cinov, moze mat za nasledok, ze dalsi uchylny idiot to vyuzije v ramci inspiracie.... :evil:

Obavam sa, ze akykolvek postih pre monstra tohto typu je slaby... :!:
Obrázok užívateľa
korra

Poslaťod Nils » 9. Okt 2007, 11:03

V MINULOSTI SOM BOL DOSŤ NAMYSLENÝ, ALE DNES UŽ NEMÁM ŽIADNU CHYBU !

Keď auto - tak žihadlo! Keď žena - tak ohnivá! Keď pes - tak PITBULL !
Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod Kaca » 9. Okt 2007, 11:07

ja som video tiez radsej nepozerala, asi by som bola schopna vazne tym uchylakom ublizit... podla mna je viac ako 11 pripadov tyrania, len sa o tom nevie... :(
Vodca svorky :)
Obrázok užívateľa
Kaca

Poslaťod korra » 9. Okt 2007, 11:10

ano, tiez si myslim, ze ich je viac...a to ze je sedem objasnenych...by ma zaujimalo ako bolo tych sededm dotycnych potrestanych
Obrázok užívateľa
korra

Poslaťod daga » 9. Okt 2007, 11:13

korra píše:ano, tiez si myslim, ze ich je viac...a to ze je sedem objasnenych...by ma zaujimalo ako bolo tych sededm dotycnych potrestanych

Korra nijako....ako obhajovala matka vtedy syna, čo polial mačku a zapálil? Keby vedel, že je to trestné, tak to neurobí.....akosi mi tam niečo chýba......u nás je veľmi nízka vymožiteľnosť práva
daga

Poslaťod Kaca » 9. Okt 2007, 11:15

a niekto, kto utyra zviera, ktore sa nemoze branit, dostane tak maximalne rok!!! basy??? Skvele, naozaj... Kde je nejaky cit, rozum a ludskost, ktorou sa tak radi ohaname???
Obrázok užívateľa
Kaca

Poslaťod daga » 9. Okt 2007, 11:19

Kaca píše:a niekto, kto utyra zviera, ktore sa nemoze branit, dostane tak maximalne rok!!! basy??? Skvele, naozaj... Kde je nejaky cit, rozum a ludskost, ktorou sa tak radi ohaname???

cit, rozum a ludskosť sa používa len vtedy, keď je to dobré pre vlastné ego.....bohužiaľ....
daga

Poslaťod Kaca » 9. Okt 2007, 12:16

cit, rozum a ludskosť sa používa len vtedy, keď je to dobré pre vlastné ego...

ved ja viem... len ma to neskutocne stve... :(
Obrázok užívateľa
Kaca

Poslaťod korra » 9. Okt 2007, 12:55

bohuzial, nemyslim si, ze to spravi "nejaky" trest, aj ked by si to dotycny odsedel (rok, dva a viac), podla mna takyto clovek sa nezmeni...to uchylne, zle v nom zostane, mozno to skor bude mat stupajuci charakter, chut sa pomstit, a pod...a nemusi to zostat len pri zvieratach...
Su urcite pravidla respektu a citu voci zivym bytostiam...naucit sa to neda, a ovplyvnit trestom...bohuzial tiez nie :cry:
Obrázok užívateľa
korra

Poslaťod Kaca » 9. Okt 2007, 13:00

do istej miery sa to da ovplyvnit vychovou a pripadne liekmi (viem o com hovorim, mali sme problem sadistickeho dietata vo vzdialenejsej rodine).
Obrázok užívateľa
Kaca

Poslaťod daga » 9. Okt 2007, 13:41

korra píše:Su urcite pravidla respektu a citu voci zivym bytostiam...

Mali by byť, ale nedokážeme sa rešpektovať ani ako živočíšny druh medzi sebou......a človek vo svojej nadradenosti a nadutosti zabúda na mnohé......denne počúvam slová v súlade s prírodou......čo človek robí v súlade s prírodou?.....týranie zvierat sa často deje najmä zo zvedavosti...a to je ten problém...decká su už tak otupelé z toho, čo vidia denno denne, že dívať sa na utrpenie s mnohými neurobí absolútne nič....toto je najmä o výchove, ale na výchovu už nezostáva v mnohých rodinách čas....
daga

Poslaťod Kaca » 9. Okt 2007, 13:59

problem je trosicku v style zivota. Ked opomeniem svoje rane detstvo (vyrastla som na samote v horach), v skolskom veku som bola naucena prist domov zo skoly, hodit tasku, letiet von. Kopu aktivit. Ulohy sa robili pred hodinou... :oops:
Dnesne deti pridu domov zo skoly, hodia tasku a sadnu si k pocitacu alebo videu, pardon DVD prehravacu. Televizia a herne spolocnosti nas krmia spustou realisticky vyzerajucich krvavych hier. Cim krvavejsie, tym lepsie. Strielacky typu Postal alebo taky Mortal Kombat su pre deti realitou! A potom sa cudujeme, ked nepoznaju rozdiel medzi virtualnym a skutocnym zivotom... Rodicia nemaju na deti cas a vyhovuje im, ked sedia za pc (playstation) a hraju sa. Co, to uz vacsinou rodicia nekontroluju. A ono je to aj dost tazke ustrazit... Mozno keby si rodicia nasli viac casu na deti, keby s nimi chodili do prirody... Mozno... :(
Obrázok užívateľa
Kaca

Poslaťod korra » 9. Okt 2007, 14:14

nuz ved prave, aby si nasli na dieta cas....tu je problem aj vtom, ze rodicia sami o sebe prilisnou zodpovednostou neovplyvaju...nuz a tym padom ani deti...
To stou dobou akou zijeme je pravda....ale dobu vzdy vytvaraju ludia...ide to jedno s druhym...

a tie lieky...no, ano, netvrdim ze nie, ale ako ho donutis aby ich nejaky hnup uzival, on predsa chori nie je (podla neho)...to by musel byt non-stop pod dozorom...v nejakom ustave, alebo zariadeni....a to si dost dobre predstavit neviem, nakolko sa neriesi ine zlociny a previnenia voci ludom, tak nemozeme ocakavat nejaky zazrak voci zvieratam...

pomohla by mozno osveta, decka uz dnes maju kadejake sexualne vychovy a neviem co, tak by som im ta zahrnula aj ochranu zvierat a nejaky kurz zodpovednosti...
Obrázok užívateľa
korra

Poslaťod oreganka » 9. Okt 2007, 15:01

Tieto veci su vzdy uz len dosledkom. Male dieta je novacikom na svete, je to vynaliezavy prieskumnicek, ktory kludne rozoberie chrobaka, rozdupka dazdovku, alebo nazrie do ulity slimaka - aby zistilo, co take je vnutri :twisted: S citom pre vsetko zive sa clovek nerodi. Su to rodicia, alebo blizke osoby, co ucia deti sucitu k vsetkym zivym tvorom BEZ VYNIMKY. Ak toto v utlom detstve absentuje, uz sa to len velmi tazko niekedy napravi.
Dalsia vec je prostredie - pre deti z vidieka je prasa len buduca klobasa, sliepka nedelna polievka etc. co by nebol hadam ani problem, horsie je, ze dieta VIDI na vlastne oci ako tata zaklal prasiatko, mama podrezala kuru a dedo stiahol z koze zajka, ano tak to chodi, ale nikto sa nenamaha vysvetlit dietatu preco, naco, co a ako a dieta si berie ´za svoj´ len vizualny zazitok. Na strane druhej deti v mestach - v zivote mnohe nevideli zivu kravu, nechodia absolutne do prirody, ziju vo svojom betonovom svete a od takych sa dozviete naprikla toto: usmazit macku, zabit psa ? no a co ! zver nema vedomie, je to len motanec instinktov a zabit psa znamena - vypnut psa, jednoducho switch off. Zaver: Toto vsetko je o vychove, priatelia.
oreganka

Ďalší

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 35 hostia