Rumpel, nie ja mam rada všetky psy heh okrem tych zmetákov (kde je ten smail čo ma krížik cez ústa?) uf no do šlaka a je to vonku
naozaj ja som na tie väčšie psy, z malých tolerujem jazvece, lebo sa mi fakt pačia, ale iné malé nemusím. Zato im nerobím ani zle ani neosočujem proste nech si žijú a nechaju mna
Ale fakt za tie roky čo chodim so psami von sa mi stalo niekolko krat, že ma napadol, alebo ceril zuby pit a staf, alebo kríženec. Niečo iné? raz sa tak prihnal labrador, bigel ale ten je primitívny (bože zase som niekoho urazila, ale tak sa vyjadril jeho majiteľ), takže ten nerurobil nič ani sa o nič nesnažil, dokonca sa ani neprihnal, ale dotiahol ako sopel... No a jasne skoro som zabudla špic. Tetuška ich ma vždy navolno, nedajbože by sa Nils zahnal tak by mu vynadala do takých o akých ešte ani nepočul a ani kočiš by sa nemusel za taky slovník hanbiť...a že stara generacia je slušne vychovaná to tak...
Keby som nemala zálusk na iné plemä heh, tak bulík a čisto biely by bol doma. MOOOOC hezky hafo. Dokonca som nevedela že su aj mini
takého som videla na výstave a bol neskutočne rozkošný...