To video je grc, skoda ze to nebol nejaky cviceny NO, to by som si pozrel s radostou...
My sme mali dnes tiez zazitok.
Cvicili sme v noci aport v prazdnom parku, objavil sa opilec a ked sa moj 8 mesacny APBT vracal s loptickou, tak schvalne chlap zmenil smer aby sa stretli... skaredo ho kopol (uletel asi 2m) Dobehol som hned tam,zohol sa k hawowi a skoro som chytil kopanec aj ja. Dostal jednu na nos laktom, ked sa zacal po mne sapat a hawo po nom. Ale skor to vyzeralo, ze sa chce hrat
fakt neviem bola to rychlovka. Potom sme zbabelo zdrhli, lebo priserne hulakal, isiel volat policiu a myslim, ze s pitom bez svedkov sa tazko dokazuje kto koho napadol, resp. ako to v skutocnosti bolo.
Prave som dopral zasvinenu bundu, co ma vobec nesere, skor mam obavy aby to krpca nejako nepoznacilo. Miluje ludi, deti s inymi psami zatial no problemo, akurat vcera sa hral s tromi chivavami a potom sme este stretli chalana s 8 tyzdnovym vystresovanym dobermanom. Kusla ho nejaka velka fena a mal strach z velkych psov.. Po 3 hodinach trpezliveho otukavania uz visel zakusnuty na papuli mojho roniho a stres bol prec.
Ohromnu trpezlivost mal moj krpec, skoro hodinu lezal, kym sa to steniatko odvazilo priblizit a cuchnut si. Spravil podla mojho nazoru kus prace, tak si zasluzil, ze som ho dnes pomstil.
Cestou z parku sa spraval normalne, chodime navolno, nechcel som nic menit, tvaril som sa ze sa nic nestalo. Ludi nejak extremne neobchadzal, tak dufam, ze bude ok. Ved je to pit a nie nejaka hysterka. Bez urazky ostatnych plemien samozrejme.
Mozno je to dobra skusenost, lebo som rozmyslal, ze obranu nechceme, ale asi to bude nutne. Niektory ludia su svine.