Ešte raz ďakujem za rady. A bravčové mäsko nieje dobrá? Lebo k tomu sa viem najlahšie dostať. Tie konzervy som už vyňuchala. Tie konské. Ináč už druhý deň má psík úplne super stolicu, papá tu EU a ja neviem, či si nerobí zo mňa srandu
Ale nie.Určite s tým niečo urobím. Emor,to s tými prachmi za veterinára máš úplnú pravdu. Liečba parvovirózy ma vyšla na 7 000 korún a nejaké drobné... Ale nejde o to. Tolko anihafan nestál... Ale touž je za mnou. Preto sa aj vetom vyhýbam... Každý mi do psa tlačí len antibiotiká. Za každú krvinu. Napr. psa niečo uštiplo, mal hrčku. No ako to vyliečiť? Predsa dať mu antibiotiká...A tipujem, že aj s týmto by to tak bolo. Niekto si možno myslí, že týram psa, ale opak je pravdou. Antibiotiká sú pre ľudí zlé a čo potom hafovia? Nepoviem, keby má bolesti, no on je živý, hravý, hryzie jak besný pes...
Fosilia, napíšeš mi meno toho dobrého lekára, čo je u nás v Nitre? Prosím, prosím. Pre prípad, že sa niečo stane, nech viem, kam ísť.
Emor, máš brutálne krásnu suku Goja z Federátov. Je nádherná. Aj máva štence? Som zháňala dlho predlho čierneho ovčiaka, no nebolo ich, tak som sa rozhodla pre dobermana. Neviem, či to bola super volba, lebosom mala dvoch vlčiakov a s tými sa pracovalo lepšie. Nemáš skúsenosti aj s cvičením dobermanov?