Ahojte,
prosím Vás,môj psíkmá problémy s častým hnačkovaním a poprdkávaním, ktoré moc smrdí:-), aj keď mu jedálniček nejako výrazne nemením. Je to doberman, krmim ho od mala Eucanubou puppy and large. Sem tam muich zalejem vývarom s trochou mäska, alebo mu dám cestoviny, ryžu. Asi dva dni je všetko ok, stolica tuhá, ale potom zase tri dni má riedku až slizovitú stolicu. Dávala som mu živočíšne uhlie, acidká, activie a nič. Ked bol malinký prekonal silnú parvovirózu. Ináč je psík stále čulý, má chuť do života, hrania, cvičenia. Býva v byte. Má pol roka. Stále ešte mení zúbky. Nemože to byť sposobené aj tým? Lebo deti tiež kakajú, ked im idú zúbky, no ja som z toho už zúfala. K zverošovi moc chodiť nechcem, lebo ako malinký si už dosť s nimi vytrpel.A aj sa bojí... Antibiotík a kadejakých injekcíí má už viac než dosť v sebe. Vonku mu nedovolím zo zeme nič jesť. Stále je v čistom, pohybu má dosť, tak ja už ozaj neviem. Nemáte niekto podobné skúsenosti? Za vaše rady a skúsenosti Vám vopred Ďakujeme.