Ahojte,
viete mi dakto poradit ci moze psik sojove susene mlieko? Z normalneho mi hnackuje (mliecne odmenky). A chcela by som jej upiect keksiky no je tam ako surovina susene mlieko, to jej nechcem dat, mozem dat sojove?
zuzupes píše:Ahojte,
viete mi dakto poradit ci moze psik sojove susene mlieko? Z normalneho mi hnackuje (mliecne odmenky). A chcela by som jej upiect keksiky no je tam ako surovina susene mlieko, to jej nechcem dat, mozem dat sojove?
Susene mlieko jednoducho z receptu vypusti, ak robi problemy.Pridaj lyzicku olivoveho alebo slnecnicoveho oleja.Keksiky budu vonave.zuzupes píše:Ahojte,
krista píše:ja som tiež za zakysané výrobky,mlieko to vôbec,laktóza potrápi aj najzdravší psí žalúdok. Syr a tvaroh je ok,možno aj jogurtík.....sójové mlieko sa mi nezdá ako vhodná náhrada,snáď pre človeka.....
zuzupes píše:Ahojte,
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 16 hostia