Aktivity, najradsej sa bije so svojou spolocnickou
inak rada nahana lopticku-co som vonku skusala-zabavit ju loptickou a vobec si ju nevsimala...co sa tyka mna, musim priznat, ze sa veeelmi snazim, ale niekedy mi rupnu nervy(som nestastna a zaroven aj nahnevana-ale na seba, ze ju nezvladam...viem, ze ona to citi a mozem zacinat od znovu, snazim sa ovladat a pracujem aj na sebe, ale niekedy to nevyjde
), lebo uz neviem, ako a co mam robit. Dost casto sa snazim tvarit, ze ja nic coho by sa mohla bat nevidim, ze neviem, co jej je, ze ja idem dalej bez toho, aby som nieco zaregistrovala....snazim sa to riesit tak, ze ak niekam ideme, tak ide pri nohe a ked sa snazi skovat, tak jej pripominam, ze ma ist pri nohe a nic ine ju nema co rozptylovat-jako poviem k nohe a trochu tuknem voditkom a pokracujeme...ked sa s nou v auguste stretla chovatelka, tak s nou prisli este 2 zenske a jedna sa k nej prirutila a zacala ju hladit a prihovarat sa jej a bolo to v pohode. Vraj si to velmi beriem, ze je len "upejpavka" ako ju nazvali. Nechapem preco, ale ked sme v BA-co je stres sam o sebe, tak je relativne v pohode, len obcas sa zlakne nejakeho zvuku, ale je v pohode, doma je z nej hromadka strachu. Uz som si hovorila, ci to nie je aj tym, ze vo > mestach je IW normalny a kazdy ho normalne berie, lebo ich je tam viac(BA) a tu ona citi z tych ludi nepokoj, strach, uzkost, ked ju stretnu...a prenasa sa to aj na nu...napr.stresvou vystavu zvladla, boli sme takmer stale vonku a dovnutra sme isli len na vystavenie a uplne ma prekvapila aj u tej rozhodkyne, poslusne stala a nechala sa ohmatat. Neviem, ked vidim, ze ide nejaky pre nu stresor, snazim sa ju zamestnat-prikazy+odmeny za splnenie. Stale si ale kryje chrbat, stale sa otaca a ked za sebou vidi aj na 20 m napr. bicykel, tak uz sa zenie dopredu, ze mu chce utiect...tak ju drzim a hovorim k nohe. Skusam vselico...ako som povedala, s ludmi, s ktorymi sa stretla min. 2x, je uz kamaratka, ale musi si ich pomalu podla svojho otukat.
Zaujíma ma uplne všetko o psoch. Mam 2 milacikov, krizenku husky a vlkodavku. Zboznujem ich