[quote="VanBHT (Butylhydroxytoluen - E320)
BHA (Butylhydroxyanisol - E321)
[/quote]
vdaka, toto som celu dobu chcela vediet, ze pod akym nazvom vo forme vitaminov to je pisane-takze E320 a E321 dakujeeeeem
Amaguk píše:rybicka, len taka drobnost na upresnenie: nie su to vitaminy
Fraga píše:Amaguk jj len Tokoferol je zly a vitamin E je dobry a ked vitamin E je tokoferol tak mam zmätok
A presne to som mala na mysli ako písal teraz marial, ze oni tomu daju iný názov napr. antioxidant (pričom si myslím, že ten by mal byť ten dobrý), alebo ako písala Van 320 a 321 a už som mimo...
netusim, ako na to dosla, ale myslim, ze to nie je to podstatne, na co sa poukazuje...myslim, ze ta cena nie je to podstatneFraga píše:Vaaan? ako teta dosla na to ze Eukanuba stoji 300Kg? ja teda neviem ale co som pozerala tak najdrahsie je asi FM, RC, Pro plan.
EU som kupila v baumaxe asi 450 za 3Kg uz si nepamatam ale isto kilo 300 nestálo. Alebo nie je Eukanuba ako Eukanuba???
Amaguk píše:Fraga píše:Amaguk jj len Tokoferol je zly a vitamin E je dobry a ked vitamin E je tokoferol tak mam zmätok
A presne to som mala na mysli ako písal teraz marial, ze oni tomu daju iný názov napr. antioxidant (pričom si myslím, že ten by mal byť ten dobrý), alebo ako písala Van 320 a 321 a už som mimo...
kto pisal, ze tokoferol je zly? to mi nejako uniklo.
k tym BHAckam - ono to nie je az take zlozite, teraz ked vies, ze mozu byt skryte aj za tymi Eckovimi oznaceniami alebo jednoducho ako povolene antioxidanty
rybicka píše:jj, takze i ked je to E320 a E321 tak to nie su vitaminy, aj ked je to skovane za vitaminami E....takze ked to v mojom zlozeni nijak takto co ste uviedli nie je napisane, tak by to tam nemalo byt, ze? A co hovorite na tie hydroxidy a oxidy, co su tam spomenute? Su OK?
rybicka píše:jj, takze i ked je to E320 a E321 tak to nie su vitaminy, aj ked je to skovane za vitaminami E....takze ked to v mojom zlozeni nijak takto co ste uviedli nie je napisane, tak by to tam nemalo byt, ze? A co hovorite na tie hydroxidy a oxidy, co su tam spomenute? Su OK?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia