fosilia píše:Firstmate Maintenance stoji v prepocte cca 990,- Sk/15kg. Doporucena cena na www.firstmate.com Nezahrnute rozdielne DPH.
Maintenance large breed toto krmivo nie je uvedene na oficialnych strankach ze sa vyraba. Tak je mozne ze je to mozno chovatelska rada a ta bude balena vo vacsich obaloch.
Arden Grange LB 1477,- Sk/15kg. Zdroj: www.ardengrange.com
Co chces porovnavat, ked oficialne Maintenance large breed neexistuje a analyza nie je zverejnena.
Fraga píše:Existuju vobec granule ktore nie su niecim konzervovane, alebo aspon ak tak potom niečim neškodlivým?
Fraga píše:No ano povolene, ale ono ide o to ze aj BHT, BHA su "povolene"
Existuju vobec granule ktore nie su niecim konzervovane, alebo aspon ak tak potom niečim neškodlivým?
Plemeno: Flat Coated Retrieverfosilia píše:Van a co tak napisat diagnozu a potom je mozne aj radit cim krmit. Samozrejme plemeno a vek psa.
mohol by si ma pls nejak navigovat, na ktorom alebo rovno poslat link? nikdy nie je neskoro doplnit si informaciefosilia píše:Bozitu sme rozoberali na jednom ceskom fore uz davnejsie.
ak ma niekto problem s AJ, tu je jeden clanok, kde sa autorka opiera prave o info na spomenutom linku...fosilia píše:rybicka na tuto temu uz bolo popisane hadam dost tak mozno len strucne vyjadrenie veterinara co ma za sebou vyse 20rocnu prax.
http://www.canine-epilepsy-guardian-angels.com/toxicology_of_bha.htm
Baby...nie je to vobec zloziteFraga píše:To je to čo som vravela aj ja. A este k tomu ak to ma nahodou nejaky iný názov nez BHA, BHT tak potom som uplne mimo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť