Lucia.ja píše:ahoj daga, aj ja som rozmýšľala o belgickom ovčiakovi, je to nádherný pes, ale jednoducho ešte stále nie som rozhodnutá...nemohla by si mi dať nejaké linky na chovateľské stanice, alebo súkromných chovateľov, lebo toto plemeno je pre mňa dosť ťažké niekde nájsť. Vďaka
dana píše:ahoj,tak ked chces stredne velke plemeno a mas velky dvor a dost casu,tak amdarska vyzla by bola ok alebo ridgeback,ale to je uz vacise... ridgeback ej super strazny pes, vyzla strazny pes nie je ale hlasi,ked niekto ej pri brane... obe rasy su kratkosrste. tak skus aj nad nimi porozmyslat.... alebo weimarsky stavac alebo nemecky maju podobne vlastnosti a psy su ostrejsi ako feny... vela stastia pri vybere a je mi luto tvojho psika
Fraga píše:Prečo nehladáte psy medzi spoločenskými plemenami hlavne, ked nemáte s nimi skúsenosti? Prečo sa vrháte stále po poľovných plemenách a potom fňukáte nad tým ako vám naháňajú slepice, zajace a boh vie čo ešte a že ich potrebujete zamestnať?
lucik píše:Fraga píše:Prečo nehladáte psy medzi spoločenskými plemenami hlavne, ked nemáte s nimi skúsenosti? Prečo sa vrháte stále po poľovných plemenách a potom fňukáte nad tým ako vám naháňajú slepice, zajace a boh vie čo ešte a že ich potrebujete zamestnať?
Fraga, kluuud, ved vsetko je zatial v stadiu uvazovania, nikto sa na nic nevrha
lucik píše:Fraga, kluuud, ved vsetko je zatial v stadiu uvazovania, nikto sa na nic nevrha
offca píše:..ale musíme nechať, že má pravdu. A ako majitelka weimara sa na túto tému má "právo" aj opodstatnene rozpakuvávať.
Mna to serie aj ked sa nachádzam dajme tomu mimo tejto problematiky
Nils píše:lucik píše:Fraga, kluuud, ved vsetko je zatial v stadiu uvazovania, nikto sa na nic nevrha
lucik, ty si sa ešte na nikoho nevrhla?? Hm, tak to máš ťažké
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 43 hostia