fosilia píše:Dada ok.
vyskusali sme viacero krmiv, no uz pocitujem, ze to chce zmenu (psovi cca pred pol rokom otvarali creva a hoci z vet. hladiska je ok, travi mu stale divne a povodne krmivo uz teda prenho nie je moc ok), tak sme zacali hladat...chcela som povodne vyskusat spominane Canidae, nakolko si ho chvatelia fcr v cechach chvalia, no bohuzial, problem s dodavkou...tak som hladala dalej...dostala som link na bozita.cz, trochu sme s chovatelmi konzultovali krmivko a nakoniec som skusila zobrat jedno vrece Bozita Robur Low Protein...velmi ma vsak prekvapilo, ked na obale bolo uvedene aj BHT a BHA, co na webe nebolo...na otazku, ako to teda je, sme s kamoskou od dovozcu dostali odpoved, ze fy, ktora toto krmivko vyraba, pri vyrobe chemicke konzervanty nepouziva, no vzhladom na prisnejsiu legislativu a to, ze niektore suroviny, ktore nakupuje su uz konzervovane bht a bha, musi uviest aj toto nepatrne mnozstvo na obale.fosilia píše:...vacsina novych ci starych dovozcov bude hladat znacky krmiv v Europe a z USA ci Kanady budu vozit naozaj len dobrodruhovia.
fosilia píše:Ivana 1 aj kralik kaka len bobky.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia