urcitym sposobom mate pravdu obaja, len mam pocit, ze sa tu schvalne kockujete

rUM^pEL píše:Fraga píše:ale keby si každý drzal svojho na voditku...
prepac ale odmietam zastavat nazor ze pes ma byt tyrany na voditku......
 - to je koplikovanejšia problematika - súhlasím v tom, že mesto/obec je poviné zabezpečiť majiteľom prihlásených psov vhodné a dostupné miesto na výbeh. Prax je však iná. Preto (žiaľ) treba niekedy hľadať "in fraudem legis" - obídenie zákona...
  - to je koplikovanejšia problematika - súhlasím v tom, že mesto/obec je poviné zabezpečiť majiteľom prihlásených psov vhodné a dostupné miesto na výbeh. Prax je však iná. Preto (žiaľ) treba niekedy hľadať "in fraudem legis" - obídenie zákona...

rUM^pEL píše:
pokial pes nie je agresivny a utocny mne osobne nevadi nech pobehuje kade chce...samozrejme ze pri styku s detmi by som bol opatrny kedze vacsi pes moze aj radostou ublizit vdaka svojej vahe a krehkosti maleho dietata ale co sa tyka nas dospelych tak tam hraje fakt len tolerancia..a ked sa jedna o psickara tak tam nevidim ziaden problem..naco mam psa?aby som ostatnych nenavidel?

rascal píše:a teraz k teme - ako sa branit proti ludom ktori pisu ze ix napadol pitbull a:
1. pes pobehujuci okolo noh neznamena napadnutie
2. pes pobehujuci okolo noh mohlo byt uplne ine plemeno

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť