ako sa branit

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod dexter13 » 11. Sep 2007, 11:40

rascal píše:
dexter13 píše:Co to tu riesite? Vyzera to dost funny hlavne tie posledne prispevky :lol:

Inac ved pes nemoze za to aka je rasa, ci je to pitbull, york alebo NO krizneny s lamou, ide o skor o to k comu je vedeny a ci v nom su potlacane prirodzene pudy alebo su podporovane - napr. sklon k agresivite a podob. :)

ale tomu davas klinec!!!! prirodzeny pud psa urcite nie je agresivita a nax ide o akekolvek plemeno!!! agresivita je vlastnost, ktoru mozes u psa potlacit, alebo podporit!!!

a co to je, ked to nie je prirodzeny pud? :D
Obrázok užívateľa
dexter13

Poslaťod rascal » 11. Sep 2007, 11:47

Fraga píše:Rascal nie v ostatnom čase spomínam, ale stale sa to točí okolo toho jedneho psa. Nie netrčali mu PP on to bol bez papierak a tvaril sa ako pit s PP, resp. asi ho doma bili dovtedy kym sa k tomu nepriznal!

Nerozumiem prečo ked niekto má normálnych psom už musí byť "perfektný"! Tula moji nie su perfektní ani ja nie som, ale nedávam im príležitosť aby sa chovali tak ako nemajú. Skús to aj ty.

Tula aj Rascal po vašich slovach by ste tie náhubky mali nosiť vy dvaja! Nečudujem sa ked je majiteľ takýto agresívny, že je aj jeho pes. Okrem iného poznám dosť pitov, ktorí sú normálny, ale poznám aj takých ktorí teda nie sú a hlavne kvôli majiteľom. Moji psi ešte nikoho nenapadli tak neviem prečo by mali nosiť náhubky. Chcela by som vidieť, či tie vaše ich majú. Ked som chodila von s NO a briardom oba psy náhubky mali hoci tiež nikoho nenapadli, pre pokoj vašej zvedavosti alebo duše? :lol:

1. nikdy si poriadneho pita nevidela preto nemozes vediet ako sa poriadny pitbull "tvari" - podla napisaneho nevies ani prd o pitbulloch.

2. moji havovia nahubky nenosia lebo mi to zakon neprikazuje!!!

3. mna ani mojix psov si nikdy nevidela - preto netaraj o "nasej agresivite" ja nemam problem si dat s tebou a havkacmi stretko. tam si mozeme ukazat ako sa nasi hafani spravaju co vedia a co dokazu, lebo inak je to z tvojej strany len bla bla bla - mozno na tom stretku poxopis ze tan nahubok potrebujes rovnako ako tvoji havovia!!!
rascal

Poslaťod rybicka » 11. Sep 2007, 12:17

tieto dohadovacky nemaju vyznam, ak pes napadne, je to chyba majitela, ak pes uz napadol, musi nosit nahubok, ak pes ide nepriviazany pri nohe a poslucha, netreba si vsimat hystericky revucich ludi, ak na vas niekto zavola policiu len preto, ze idete so psom, ktory sa dotycnemu nepaci, dokazete sa ubranit. Ak niekto zavola policiu kvoli voditku alebo nahubku-voditko musi mat, nahubok nie, ak nie je u policie zapisany ako nebezecny-cize este nikoho nenapadol. Na hysterickych ludi, ktory revu len pri pohlade na vasho psa mozte reagovat bud totalnou ignoraciou, alebo mu predviest poslusnost vasho psa, alebo mu pohrozit ako tu pisal Nils. Tot vse.... :wink:
Zaujíma ma uplne všetko o psoch. Mam 2 milacikov, krizenku husky a vlkodavku. Zboznujem ich
Obrázok užívateľa
rybicka

Poslaťod Fraga » 11. Sep 2007, 12:29

Rascal ale ja som nepovedala že ma napadol tvoj pes. V tom je rozdiel presne ako píše Rybička a to som povedala aj ja! Ja teda aj ked mam jazvecov vôbec nehovorím, že niekoho jazvec nie je alebo nemôže byť agresívny hovorim iba o svojich! Na výstave jedna pani tiež mala krpca a ja s mojim prešla len okolo a smekol po mojich. Ja som len povedala, že ma napadol pit.

Ale ty si tam asi bol ked vraviš, že to nebol pit.

No neviem kto z nas skôr potrebuje ten náhubok ale už som písala kto :wink: nechápem čo sa furt rozčuluješ.

Rybička tak tak :wink:
Obrázok užívateľa
Fraga

Poslaťod rascal » 11. Sep 2007, 13:46

rybicka - zhrnula si to ok a da sa s tebou suhlasit :wink: :D

Fraga - pod ruskom dobroty sa v tebe ukryva nenavist k plemenu APBT. to by nebolo az tak hrozne, keby si k tomu nedala vymysleny pribeh ako ta napadol pitbull. co sa tyka tvojich psov - kazdi kto ma sebavedome zviera mal urcite aj konfliktny zazitok s inym psom - takze bud klames, alebo mas ustraxyx nevyrovnanyx hafanov.
inak moja pozvanka na stretko plati a ked suhlasis s rybickau tak by si nemala mat problem mi prist ukazat poslusnost a spravanie sa tvojix psov
rascal

Poslaťod rybicka » 11. Sep 2007, 14:11

rascal odkial si? ja by som sa s tebou a tvojim havom aj rada stretla. Len moja fenka je submisivna(ma 7 mesiacov), takze jej trochu dlhsie trva, nez si na niekoho zvykne-ako cloveka, tak aj psa. Ak je na nu nejaky pes moc "hrrr" tak uteka prec, alebo sa skovava za moje nohy, nepaci sa jej to 8) spoznava pomaly.
Zaujíma ma uplne všetko o psoch. Mam 2 milacikov, krizenku husky a vlkodavku. Zboznujem ich
Obrázok užívateľa
rybicka

Poslaťod Fraga » 11. Sep 2007, 14:47

Jasne Rascal no comment. Stretko? ok kde a kedy? Dufam ze BA, lebo inam sa trepať ani kvoli tebe nebudem :wink: Takže odkial si? Inak ty ma fakt poznaš aj mojich psov nie si sused? fuj ale som ošliva ok už som slušna tak kde? este dotaz neviem prečo by som mala mať nenavisť voči pitbulom priatel mal pitbulku bola uzasna tak neviem o com hovoris! a vymysleny? heh spytaj sa môjho otca :lol: :lol: bol pri tom chvala bohu!
Obrázok užívateľa
Fraga

Poslaťod pepo » 11. Sep 2007, 14:59

Vase pripady chapem, ked mate bulika a vlkodavku, ale co mam hovorit ja, ked sa mi stalo, ze jeden pan mal bradaca a ratlika navolno a ked k nim pribehol moj GR (mimoriadne priatelsky, az to niekedy neni dobre) a ten ujko zacal nanho dupat, odhanat rukami a ziapat ("ides domov, padaj, zmizni...") Som myslela, ze mu asi jednu vylepim. Je to bieda s takymi ludmi, co si nenechaju nic vysvetlit a ked sa aj o to clovek pokusi, su este agresivnejsi :x
"Ak sa vám pes pozrie do očí, musí v nich nájsť odpoveď."
Obrázok užívateľa
pepo

Poslaťod rascal » 11. Sep 2007, 15:06

Fraga - som z liptova a nemam problem sa zastavit u teba ked budem mat cestu okolo!! zase len bla, bla, bla......!!!!!! moji havovia vedia velku nasobilku, recitovat a xceli sa prihlasit do super star - opytaj sa mojej mamy :roll: :roll: :roll:

rybicka - rad sa stretnem a urobime tak aby bolo ok :wink: :D
rascal

Poslaťod Fraga » 11. Sep 2007, 15:30

Tak neviem kto bla bla. Tak sa ozvi heh.
Obrázok užívateľa
Fraga

Poslaťod Amaguk » 11. Sep 2007, 15:30

rUM^pEL píše:ja ked ma neaky mily rodic osprchuje davkou este milsich slov typu kde ma nahubok a ze mal by byt priviazany tak poviem to iste ze nech si priviaze to nebezpecne decko a da mu nahubok...

:lol:
presne to iste hovorime aj my! :twisted:
Obrázok užívateľa
Amaguk

Poslaťod dexter13 » 11. Sep 2007, 15:40

U nas sa nepytaju nahubok.... Ale kde ma kosik, tak staci odpoved, ze v tescu....a vybavene
Obrázok užívateľa
dexter13

Poslaťod Nils » 11. Sep 2007, 16:22

dexter13 píše:U nas sa nepytaju nahubok.... Ale kde ma kosik, tak staci odpoved, ze v tescu....a vybavene

...asi začnem voziť psa vo vozíku...
V MINULOSTI SOM BOL DOSŤ NAMYSLENÝ, ALE DNES UŽ NEMÁM ŽIADNU CHYBU !

Keď auto - tak žihadlo! Keď žena - tak ohnivá! Keď pes - tak PITBULL !
Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod Nils » 11. Sep 2007, 16:25

Fraga, rascový priateľ a podobní hormonálni zapálenci - opisujete konkrétne skúsenosti a konkrétne príklady - ja to hodnotím ako konflikt človek vs človek, tie psy sú v tom v podstate nevinne. Takže oňuchajte sa a upokojte sa :arrow: :mrgreen:
V MINULOSTI SOM BOL DOSŤ NAMYSLENÝ, ALE DNES UŽ NEMÁM ŽIADNU CHYBU !

Keď auto - tak žihadlo! Keď žena - tak ohnivá! Keď pes - tak PITBULL !
Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod Tula » 11. Sep 2007, 16:38

Milá Rybička a zuzupes u nas v meste je to uplne inak psy musia mat nahubok aj byt na voditku a vobec nie je rozdiel v plemene. ja mam yorka a tiež musím mat nahubok vyzerá trochu smiešne ale tak čo už,ale viem niektorý su uplne lahostajný k tomuto pretože kamarátka má pitbula a chodíme spolu venčit a raz sa nam stalo že jedna pani nas vyhadzovala zo sídliska pretože jej york si musí pobehat a by ju ten kamarátkin pit neroztrhal pritom mal aj nahubok a bol na vodítku tak by mu určite neublížil ale vysvetlite to takej a ešte nam povedala že take psy ako su pit by mali byt zavretý, ale že ona nemala toho yorka na obojku tak to bolo pohode viete?Ale prečo su taký ludia ked ja dodržujem pravidla tak by mali aj oni a ešte si budu otvarat aj usta :o a ked už ide tak nas napadol jej york a nie kamaratkín pit je to trochu smiešne ale je to tak.
Tula

PredchádzajúciĎalší

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia