curi píše:.Doteraz sme nenasli nic nad cim by ohrnul nos...
Ako Ti je dobre!
Nasa psica teda vymysla.
Amaguk - ako mam skusat surovu stravu, ked Hoshiko nechce surove maso ani za svet? Skusala som aj len trochu obvarene, ale ani to nechce.
Fraga - zdravim Ta, vitaj opat tu!
Fosilia - kedze sa tu toho na Teba nakopilo viac otazok, prosim, porad aj mne, ako je to s plemenom shiba-inu. Co sa hodi, co nie, budem Ti povdacna.
Mam 14 mesacnu sucku shiba inu, snazim sa krmit pol - na pol. Varena strava predvecerom, skoro rano granule. (B.A.R.F. by som skusila na nej, zatial nechce.) Granule - uz som raz pisala - ANF holistik a cakam, kedy dovezu konecne Canidae. Pripadne Timberwolf. Vraj bude! (Teraz mame doma aj z NUTRA GOLD holistik, ale nechce moc.)
Zdravotne problemy - ani nie, presla cez demodikozu a pri jarnom plznuti mala lupiny (trochu) - davali sme olej pupalkovy a z lekarne. Krmim dva razy preto, lebo inak ma kyselinu, zerie moc travy. Ak zerie 2krat denne, je to v poriadku. Vetoch mi dal pre nu aj pirule, ale radsej krmim takto, ako pirula.
Na inom fore pisali, ze ked sa dlho krmi holistikou, potom, ked sa prejde na "obycajne" granule, vraj pes dostane hnacku, ale my taky problem - zatial nemame.
Dakujem