nuz, kocurik je plny energie, niet sa co divit, je to este male maca...ano, ukludni sa, ale az tak okolo jedneho roka. Samozrejme, pre spokojne nazivanie sa tolko cakat neda, treba zakrocit hned. Musis kocurikovi stanocit hranice, co moze a co uz nie. Najucinnejsia byva voda...kup si striekaciu pistol alebo nejaky rozprasovac (no taky, co ma silnejsi prud vody, nie len take orosenie) a za kazdym, ked sa i kocurik zahryzne do nohy, ostriekaj ho, najlepsie tak, aby nevidel, ze to robis ty...iba ze na neho zrazu nieco strieka. Pokial nemas kocura vodomila, malo by to celkom rychlo zabrat, uz po niekolkych dnoch by si mala badat zlepsenie.
Dalsou metodou je sycanie. Ak si uz mala moznost vidiet sposob dorozumievania sa dvoch maciek, tak si mohla vidiet, ze ak sa niektorej macke nieco nepaci, zasysi na tu druhu, prskne a pod. To iste skus na svojho kocurika, zasyc na neho poriadne. mne to vyborne zabralo pri kocurovi, ktory bol sice velmi mily a maznavy, no ak som mu davala nejaku dobrotku z ruky, svacol mi aj po ruke s poriadne vystrcenymi pazurmi, bol dravy. Po dvoch dnoch sycania sa to uz neopovazil spravit a viac problemu nebolo. Vodu som napriklad uplatnila pri demolovani kvetov, chodeni cez sporak, kradnuti jedla zo stola a pod., zatial ani jedna z maciek, co u mna boli, vodu rada nemala, takze zakazdym to zabralo.
Drzim palce, daj vediet, ako sa ti dari