ano, dexter13 to urcil presne, mam riesenschnauzera, cize velkeho bradaca
Ok, gelacan u mna padol, ono tazko s veterinarmi, ale prave preto som sa radsej prisla aj sem poradit, lebo vy mi ho predavat nebudete
Moje steniatko problemy zatial ziadne nema a dufam, ze ani mat nebude. Rodicia su tiez OK a surodenci tiez, ale su to zatial len male dvojmesacne stenata, takze mozno skoro hodnotit. Ten Chassoton mi odporucila chovatelka, ze ona vzdy svojim psikom dava ako doplnok. Kamoska ma napr. teraz stena labradora a jej chovatel tiez odporucil akysi pripravok, uz ho aj podava. Ale prave preto, ze som nie raz citala a pocula, ze pri kvalitnych krmivach doplnky nie su potrebne, som chcela pocut opat dalsie nazory. Eagle Pack, ktorym krmim, obsahuje aj glukosamin hydrochlorid, a potom vapnik, fosfor, betakaroten, rozne vitaminy... teda ak som spravne pochopila, psikovi by to malo stacit a nic netreba pridavat..? Alebo skusit nieco z toho, co spomenul fosilia? Co je lepsie?
Este k tej veterinarke...nijak zvlastne ho nevysetrila, tan gelacan odporucila len tak, ako prevenciu, ze aby mu spravne rastli kosti a pod., spomenula som aj cim krmim, no ona to krmivo nepoznala. A tiez som sa pytala, ci toho potom spolu s krmivom nebude mat uz vela, ale ze vraj urcite nie, lebo ak krmivo obsahuje vyvazeny pomer danych latok, aj gelacan obsahuje vyvazeny pomer, tak sa nic nenarusi a vsetko je ok
Dnes sa je uz tazko spolahnut aj na veterinarov...