Aj sú. Rozoznáte ich podľa toho, či si primárne zarábajú výkonmi v ambulancii alebo predajom krmív. Dnes už možno niet všeobecného veterinára pre malé zvieratá bez bočáku v podobe predajne s krmivom alebo aj iným chovateľským tovarom, ale isto je rozdiel či si dotyčný veterinár z tržieb za tento tovar chodieva vyvaľovať pupok na pláž alebo ich vráža do prevádzky ambulancie a prístrojového vybavenia.fosilia píše:boli medzi nami aj ini veterinari
RJP píše:Dexter máš pravdu v istých veciach,ktoré si napísal a ja to zas až tak brutálne neprežívam.Mne vadí len toľko,že sa na trh dostávajú vyložene aj zdraviu škodlivé produkty /hovorím o granuliach/ a je problém sa v tom zorientovať.Nakoniec veď mi tiež jedávame klobásy,alebo nejaké konzervy a OK.Ale nejeme to furt ako to musia žrať u niekoho psy. Ja si myslím,že za mnohé zdravotné problémy može práve komerčná strava pre psov.Ale to čo ma štve naozaj, je že sa stáva,že drahé superpremiovky nesplnaju potrebnu kvalitu,že neuvádzajú výrobcovia či distribútori to čo by mali./občas ani preklad do slovenčiny nesedí/ Keď si kupim granule z Tesca tak viem že kupujem bordel,keď si kupim RC mal by som za to dostať odpovedajúcu kvalitu.To je už potom okrádanie a závádzanie zákazíkov pričom tomu veselo dávajú zelenú MVDR.Ja si myslím,že práve MVDR by mali byť tými čo by mali mať také znalosti v tejto oblasti ako fosilia.Ale pre nich sú veterinárne rady RC či Eukanuba tiež biznis tak načo majú ísť sami proti sebe
melblanc píše:Chcel by som sa opytat na vhodne krmivo pre nasu 3 mes. sucku parson russel teriera. Krmime ju Eukanubou (Puppy) ale uvazujeme nad prechodom na Hills, RC pripadne ine.
Viete poradit?
fosilia píše:Zacnem touto vetou a hned vyradim RC. Pre nechapavych aspon obcas sa pozrite co predkladate vasim steniatkam za krmivo, presnejsie zlozenie a rozmyslajte preco je tak drahe ked v zlozeni to pripomina hypermarket.
Avoid foods with the preservatives ethoxyquin, butylated hydroxytoluene (BHT) and butylated hydroxyanisole (BHA), which are highly toxic. Tocopherol (vitamin E) and ascorbic acid (vitamin C) are safe preservatives.
Toto je zaciatocna vyvojova faza a hned do neho tlacit vaznu chemiu je sialenstvo. Skoda ze psy nevedia rozpravat, dnes by mnohe firmy svoje produkty pre psov nevyrabali.
Tiez nechapem preco chces odist od Eukanuby a nasadit horsie krmivo. I ked Hills na rozdiel od Eukanuby je bez additiv, kde sa casto schovavaju nevhodne latky. Tazko Ti bude niekto radit mas svoj rozum viest citat tak rozmyslaj. Pes je masozravec tak hladaj vsetky zivocisne zlozky v krmive. Tvoje plemeno vyzaduje na zaciatku silnejsie krmiva s proteinovymi cislami nad 30% tuky medzi 18-20%. Aj v dospelom veku vzhladom na jeho povahu vyzaduje energickejsie krmivo.
Ca a P 1,2:1 atd... Eukanuba splna tieto zaklady tak nie je preco od nej odist. Ked sa uz rozhodnes na zmenu tak aspon nech tam nie su syntetika...
dexter13 píše:Zaujimalo by ma, ktory dobrodruh sa pustil do dovozu canidae
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia