Brix píše:Ahojcek weimaraci,
kto viete raďte. Brixi ma 7,5 mesiaca a totálne mu začína šibať. Povely, ktoré zvládal lavou zadnou ignoruje a totálne skúša moje nervy. Uvidíme, kto vydrží dlhšie... Všimli si to aj na cvičáku. Jeho nesústredenosť komentovali "na toto nie sme u neho zvyknutí", pretože jeho výkony a poslušnosť síce neboli bezchybné, ale bol celkom dobrý. Všetko šklbe - deku na ktorej celé leto preležal a nevadila mu.... Proste asi naňho začal doliehať pubertálny hormón. Včera mi zdrhol za malým psom = "takou líškou", ktorého som si ja nevšimla, zbadala ho aj susedova vlčiačka a už utekali traja. Nakoniec sa vrátil a po niekoľkých privolaniach prišiel aj ku mne, ale moje hlasivky "au-ú".
Uvidíme, čo vysrstí najbližšie. Poraďte ako tento boj o pána svorky zvládnuť bez ujmy na mojom i jeho "zdraví". Pa 5-ka
curi píše:jaj to sa povie. ..minule sme boli vonku na stopovacke, a ked som si uz myslela, ze sme mimo hrozby /zajace a tak/, tak mi zdvihol len tak nos do vetra a nestihla som nic...klapky, 300m beh cez pole za nim...a ten parchant sa na druhej strane, ked sa ukludnil, tvaril, ze nic v zmysle "jej, aj ty si tu?"..myslela som, ze ho totalne vypluta roztrhnem, ale vzhladom na to, ze podisiel ku mne, som ho nemohla ani potrestat...odvtedy chodim von v strese, "kde co zavanie" a z vencenia navolno mam total haluz..
Brix píše:To sa povie pevna ruka, ale moji susedia si uz myslia ze sibe mne a nie Brixikovi - zlatuckemu - sedivemu... Ini ho nenecham pobehať si, kričím na neho...
Inak to s tou ignoraciou ako to spominala Janka K to poznám veľmi dobre aj keď za zverou sa mi ešte nerozbehol. Preto som sa dost dobre na jej prispevku pobavila. Keby som si nebola ista, ze nasi fesaci nie su bratia (Brixovi surodenci isli do Belgicka), tak by som povedala, ze to maju v rodine, ale takto to je len v ich sedivych hlavach.
A to pred mesiacom som sa s cvicitelkou bavila o skuskach poslusnosti. Ha-ha-ha. Asi si musime pockat kym to prejde. 5-ka
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia