Dobrý.Mám ratlíka, a je v 57. dni tehotenstva.Všimla som si, že v noci olizuje svoje bruško a šteniatka jej tam harjú futbal je veľmi nervozna ale zatial dobre papká.
Ďakujem
angi píše:No dobrý.5.6. moja Lily porodila. Darmo som sledovala jej teplotu, darmo som ju pozorovala aj v noci, nevšimli sme si v čas, že sa porod začal. Bohužial práve preto jedno šteniatko zomrelo.Bol to cisársky porod. Tri šteniatka sú zdravé. Tešíme sa z nich, sú zlaté, živé a krásne.Lily sa o nich užasne stará,ani som to nečakala.Pred tým bola taká ...hravá a bláznivá.Teraz je z nej úžasná matka )))
noo gratulujem a ked budes mat fotky tak ukaz:)angi píše:No dobrý.5.6. moja Lily porodila. Darmo som sledovala jej teplotu, darmo som ju pozorovala aj v noci, nevšimli sme si v čas, že sa porod začal. Bohužial práve preto jedno šteniatko zomrelo.Bol to cisársky porod. Tri šteniatka sú zdravé. Tešíme sa z nich, sú zlaté, živé a krásne.Lily sa o nich užasne stará,ani som to nečakala.Pred tým bola taká ...hravá a bláznivá.Teraz je z nej úžasná matka )))
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 13 hostia