keit píše:Ahojky, mám psíka alergika /potravinová alergia/ ktoré granule by ste mi odporučili, kto s týmto má skúsenosti? veterinárka nám dala na výber: eukanuba, RC, specifik, ďakujem musia mať samozrejme pečiatku Veterinary diets nie tie akože hypoalergénne od First mate, Trainer a podobne bez pečiatky, Ďakujem
keit píše:Ahojky, mám psíka alergika /potravinová alergia/ ktoré granule by ste mi odporučili, kto s týmto má skúsenosti? veterinárka nám dala na výber: eukanuba, RC, specifik, ďakujem musia mať samozrejme pečiatku Veterinary diets nie tie akože hypoalergénne od First mate, Trainer a podobne bez pečiatky, Ďakujem
keit píše:Som z toho dosť zmetená, viem že RC nie je najlepšia cesta ale si zase myslím že keď je to veterinary diets tak ten štenpel tam nie je len tak zo srandy, kŕmila som aj First mate ryba-zemiaky a psíkovi sa pohoršilo, posledne som mu kúpila Trainer fitness kačku a tiež má s toho komplikácie preto sme šli po radu veterinárke a tá nám navrhla hore spomínané veterinárne diéty pre hypoalergénnych psíkov alebo varenú stravu napr. kačka, zajac, ryba, klokan... takže ona mi tieto granule nevnucuje to nie :-O len som chcela vedieť názor o tých granulách tiež tá soja v RC ma dosť irituje a taktiež tá chcem. konzervácia ale nenašla som zatial nič lepšie a musela som to riešiť v podstate zo dňa na deň, tak som sa rozhodla preto RC na tých osem týždňov a medzi tým chcem hľadať niečo lepšie alebo premyslieť aj varenie ale zase mám strach že keď budem variť aby som niečo nepokašľala už som jedného času mu varila ryba-ryža a nedopadlo to dobre alergické prejavy sa mu znova dosť zhoršili takže variť odvtedy mám dosť strach , neviete mi prosím poradiť hypoal.veter.diétu pre psíkov v ktorej by neboli chem.konzervačné látky a malo to kvalitné bielkoviny ? Proplan má tiež takéto diéty aj tuším Hills len neviem ako su konzervované o ďalších netuším, inak ten Spcifik vajco-ryža nebol zlý alergické prejavy úplne ustúpili len psíček mi to po dvoch mesiacoch nechcel ďakujem
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť