FLEUR píše:je Pedigree dore krmivo alebo ma len velku reklamu???
Nils píše:FLEUR píše:je Pedigree dore krmivo alebo ma len velku reklamu???
Pedigree je krmivo s dobre veľkou reklamou. O chvíľu sem napíše fosília a ten ti urobí mikroskopický rozbor + biochemickú analýzu...
fosilia píše:Nils píše:FLEUR píše:je Pedigree dore krmivo alebo ma len velku reklamu???
Pedigree je krmivo s dobre veľkou reklamou. O chvíľu sem napíše fosília a ten ti urobí mikroskopický rozbor + biochemickú analýzu...
Toto forum si nezasluzi bavit sa o takychto produktoch. Na to sa chodte popytat na ine fora.
Nils píše:Skôr mi z toho vyšlo, že fosília je príliš cool, aby sa bavil o nejakom pedigree, hm , ale prečo potom toľko básnil o tesco granuliach ???! (toto je rečnícka otázka autora na ktorú nemusí nikto odpovedať ...)
fosilia píše:Nils píše:Skôr mi z toho vyšlo, že fosília je príliš cool, aby sa bavil o nejakom pedigree, hm , ale prečo potom toľko básnil o tesco granuliach ???! (toto je rečnícka otázka autora na ktorú nemusí nikto odpovedať ...)
Trochu citaj medzi riadkami a mimochodom lepsiu firmu na vyrobu granul ako Agrotrend na Slovensku nemame tak asi preto...
fosilia píše:Nils píše:FLEUR píše:je Pedigree dore krmivo alebo ma len velku reklamu???
Toto forum si nezasluzi bavit sa o takychto produktoch. Na to sa chodte popytat na ine fora.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia