Niki, kde si sa prihlásila? Ja som tam našla tiež len prihlásenie a viac nič. Napíš mi, ako si sa prihlásila, lebo aj ja chcem vytvoriť www stránku pre môjho Kima. Ďakujem
Niki, kde si sa prihlásila? Ja som tam našla tiež len prihlásenie a viac nič. Napíš mi, ako si sa prihlásila, lebo aj ja chcem vytvoriť www stránku pre môjho Kima. Ďakujem
niki nedokončila si posledný krok takže tvoja stránka ešte nefunguje. Fotky vložíš cez horné menu: nahrať obrázok v browseri si najdeš dané foto čo chceš na web a dáš nahrať, foto sa nahrá ň, potom naň klikneš a je to
Prihlásiš sa tak, že si napíšeš to kolónky doména názov svojej stránky napr: doplníš rex a dáš "je doména volná?" ak je tak už sa len prihlásiš a môžeš tvoriť web Držim palce.
Ešte taký malý dotaz, chcela som vytvoriť odkazy, ale keď ho chcem vytvoriť, mám sa odkázať na nejakú http stránku, kde sa mi otvorí nové okno, ale ja tu stránku nemám, ja len chcem, aby sa mi prehodili strany-to potom nemám dávať ako odkaz? A dá sa nejako zmeniť ten kraj, ktorý má vyzerať ako "myš", kde sa ako píše menu? Lebo to sa mi nepáči.