od anitram » 29. Dec 2005, 8:19
ankous - ja sa Vam rovno priznam, ze pojdem s mojou fenkou na vystavu len preto, aby sa dala uchovnit. Rovno ma oznacte mnozitel a pritom ma ani nepoznate. Mozno ste citali moje prispevky, ze som mala labradora. Mate mozno malo pocetne plemeno psa, kde nie je taka konkurencia na vystavach. S velkym nadsenim som zacala chodit na vystavy, este aj psa som si pytala vystavneho od chovatela, co ma vyslo dost draho a ako som bola neskor velmi sklamana zo zisteni z vystav. Netvrdim ze som mala spickoveho psa, ale vzdy sme skoncili stvrty alebo treti, co bola tiez vyhra, ale ked raz pred nami skoncil pes, co mi skor pripominal miesanca a znaky labradora som si mohla len domysliet, som s tym prastila. Viete preco?? Lebo cele to bolo o kamaratstve a rodinkarstve, ten poznal toho ten toho rozhodcu a podla toho aj vyhravali psy. Teraz si tiez beriem mnohopocetne plemeno na vystavach, ale uz nie kvoli vystavam, ale ako domaceho maznacika. A chcem vediet ci by mohla byt vystavna alebo nie, preto chcem ist na vystavy este do triedy mladych, lebo potom by som uz nevedela udrziavat tu dlhu krasnu srst.
Tak Vas poprosim, nehadzte vsetkych do jedneho vreca.
Dakujem