Čo ak si sa vo svojej karcio-fóbio-mánii úzko upol jedným smerom. Netvrdím, že nesprávnym, ale možno iba jedným nestačí, aby to nebolo ako stláčanie pneumatiky = čím viac na jednom mieste tlačíš, tým viac iné vydúva.fosilia píše:Okrem jedneho clena rodiny mam okolo seba denne dalsich posov bohuzial vsetko pacientov s diagnozou nezhubnych ci zhubnych nadorov. Tomu sa momentalne venujem viac. Pre mna prave rozbor krmiva je velmi podstatny a kto ma zaujem vediet viac, rad mu napisem.
RJP píše:Nils celkom si ma pobavil ,teda hlave s tými kozmonautami.Neviem ako dlho krmiš masom ,ale fakt je ,že ja s tým mám bohaté skúsenosti a poviem,že veľmi dobré.Odsledované dlhodobo na minimálne 90 psoch,krmených surovým masom.Ale pokial ide o granule ako istú nahradu nechám sa rád poučiť i keď rozdelovanie do tried superpremium a premium...atd, som povrchne chápel už pred 10timi rokmi.Ja krmim dospelých granulami vtedy ked mi dojde maso,alebo sa mi nechce variť-maso ktoré uznam,že je rozumné radšej povariť-bravčovinu a tak..Štence krmim prevažne granulami /občas tvaroch,alebo a nejaké maso či vývar/najma koli tomu,že na 90% ich noví majitelia budu chovat ako kozmonautov a to možná aj ako supermarketových kozmonautov,takžne rád by som aby im doma nežrali granule a boli nejaké problémy.No a tiež sa priznám,že ked žerú granule lepšie s...u a to mi celkom tiež vyhovuje.
Takže ked už mám platiť za granule,chcem mat v tom prehlad aby som za primeranú nekvalitu/granule nikdy nemožu konkurovat cerstvej potrave/ zaplatil primerané peniaze a nenechal sám seba okrádať blbou reklamou.V tom mi príde aj táto diskusia prínosná.
Aj ked mi fos na posledné pripmienky neodpovedal:-)
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 19 hostia