to Billabongo - drzim palce, aby sa ti to podarilo, mne sa to zial pocas zivota u rodicov nepodarilo, az ked som sa osamostatnila, mohla som si splnit sen, ale zial zistila som, ze ten sen bude stat dva roky setrenia a odopierania si, aby som mohla naskrabat peniazky na psika.
to michelle a zuzu - drzim vam obom palce, aby sa vam podarilo splnit si svoje sny, aj ja som mala predstavy o svojom zivote po skole, ze si zriadim utulok pre psikov, ze sa budem starat o zvierata, na veterinu som nemala, nie som z tych pevnych zaludkov pozerat sa na vnutornosti, aj ked mi beru krv sa nemozem pozerat
ale zase som si to chcela vynahradit starostlivostou, vycvikom a ani taky hotel by nebol zly, stale by som mala okolo seba zvierata, ale kruta realita je o inom. Dostala som taku facku, ze uz par rokov sa neviem spamatat, teraz ked nad tym tak uvazujem, pokial nie je silna psychika, tak radsej nesnivat, casto mavam depresie z toho ako som dopadla a co som chcela mat.Sedim vo firme na zadku, robim asistentku sefovi, ktoreho nezelam nikomu a uvazujem kde som urobila chybu.
Rozmyslam nad obchodom pre zvieratka, vymyslam hocico ako sa oslobodit a robit aspon z casti to co ma bavi, ale ked nie su peniaze, tak nie je ako zacat.
Tak pokial mate moznosti splnit si svoje sny, snivajte a drzte sa ich, ale pokial nie, radsej nesnivat, pad byva velmi tvrdy.