Poviem to inak "priatelia", ja sama by som do tzv. vykupu stena nepredala, ale myslim ze nemozme vsetkych hadzat do jedneho vreca.
Janyk, uvedomujes si vobec co si napisal/a? Ved to potom sama sebe kidam na hlavu. Sama som chovatelka a rozhodne to nerobim pre peniaze. Zastavam nazor, ze na steniatkach sa neda zarobit a urcite nehodlam chovat naraz vela suk a mat 2-3 vrhy rocne. To su podla mna mnozitelia bez ciela a robia to pre prachy. Je mi luto, ze moje nazory poniektori nechapu.......... a vies co kaslem na to. Ak niekomu sa moje nazory nepacia tak ať. Ja tiez s niektorymi nesuhlasim. Rozhodne si nemyslim , ze stat si za nazorom je skakanie po niekom. Ked nesuhlasim ozvem sa, suhlasim tiez sa ozvem. Nechcem aby vsetci somnou suhlasili a mam rada ked niekto vyvrati moj nazor /logicky/ niekedy sa ozaj poucim. A predstav si, ze niekedy aj ja prosim o radu. Nie som dokonala a mozno ani neviem spravne vyjadrit co citim ale jedno si vyprosim aby ma niekto posudzoval bez toho aby ma poznal. Mozno som citlivka ale asi ako kazda zenska Stale plati to co som napisala na inom fore : Ospravedlnujem sa vsetkym za moj nazor, ale stojim si za nim.
Anonymny, z teba mam pocit, ze nemas ziadne IQ. Clovek aj s nizkym IQ najsamprv cloveka spozna a potom ohovara. Toto je posledne co ti pisem , to si mozes byt isty, s tebou nie je rec.