Tento príspevok som okopírovala z dog forum, kedze je momentalne viac nefunkcne ako funkcne to forum, na tejto stranke si tento prispevok precita viac ludi!
Prosim ak ste z okolia Nitry, pomôžte ak viete...ten psík je údajne ešte stále tam:
Pred Nitrou na výpadovku v uplne bezludnej zone je nepovolena skladka.(za krematoriom a betonarkou-hned za plotom) Uz vcera som si tam vsimla postavat mensieho velmi sympatickeho svetlo bezoveho psika.
Dnes znova.
Kedze chodim autobusom do prace a späť okolo tak som ho tam videla. Dnes tam postaval stiahnuty znova. Myslela som ze psik je tam priviazany o strom. Poziadala som rano zamestnavatela aby ma tam vzal- ze ho aspon odviazem.. kupila velku konzervu, vzala misky, cistu vodu a podtho za nim. Bol tam schuleny hned pri ceste za malym kopcekom zo zeminy a smetia. Ked ma zbadal strasne sa cely triasol. Prihovarala som sa mu kludnym hlasom a hned naservirovala konzervu... podala a opodial cakala na reakciu- psik bol vyhladnuty hned sa do tohop pustil. Ked som mu sla dolozit uz vrtel chvostikom a olizoval mi ruku- ktorou som mu doplnala jedlo. Nechal sa uz aj poskrabkat po nose a velmi sa tesil (podla kyvajuceho sa chvosta) so strachom v ockach.
Nemohla som ho vziat, urobila som pren maximum. Je vychudnuty kost a koza, velmi mileho nizsieho vzrastu (do 30cm v kohutiku). Svetlo-smotanova farba srsti, polodlha, priliehava srst- naozaj velmi pôsobil milo a po prekonani prveho strachu i priatelsky. Viem ze treba konat: volala som na vsetky zverejnene tel. cisla do utulku v Nitre co som nasla a nic!! Ani jeden nikto nedviha. Je mi psika strasne luto, myslim ze by bol skvely a velmi vdacny i k detom... vyzera to tak: ze ma priatelsku a milu povahu. Prosim ked viete o niekom ze by prijal psika... dajte mu hned vediet- prosim rozposlite toto dalej- treba konat.. . Dakujem vsetkym. Pokial by niekto úpotreboval blizsie info moje tel. cislo 0918 656 093
Pokial si ho nemozete zobrat domov a ste z okolia Nitry, prosim aspon psika nakrmte a dajte mu vodicku.
Alebo aspon rozposlite tento mail niekomu kto by ho v Nitre vedel ist aspon nakrmit alebo ho odtial zobrat!
Dakujem.