psik a plavajuce podlahy

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

psik a plavajuce podlahy

Poslaťod mata26 » 8. Mar 2007, 18:13

este steniatko sice doma nemam, ale ked ho sem prinesiem tak sa mu to bude dost smykat, kedze mame len plavajuce podlahy a dlazbu. citala som o Zlatych Retrievroch, ze by nemali do jedneho roka chodit po schodoch a smyklavych podlahach, kvoli klbom. vie mi niekto v tomto poradit?
Obrázok užívateľa
mata26

Poslaťod pepo » 8. Mar 2007, 18:29

Neviem, ako je to so stenatom, lebo my sme nasho GR mali odmalicka vonku, ale ked bol vacsi, parkrat sme ho zobrali na malu chvilku dovnutra a naucil sa po plavajucej podlahe chodit tak, aby sa mu to nesmykalo. Vie, ze nesmei tade utekat, lebo okamzite skonci rozcapeny na bruchu :lol:
Obrázok užívateľa
pepo

Poslaťod Michaela » 8. Mar 2007, 21:02

kamoska ma goldena v byte a maju v celom byte plavajuce a psik ma 4 roky a vie na nich chodit aj behat a len prvy tyzden mu to robilo problem
Michaela

Poslaťod Lada » 8. Mar 2007, 21:58

Psík by približne nemal chodiť po schodoch do 6 mesiacoch ak bývate niekde, kde výťah nieje.
A čo sa týka tej dlažby a plávajúcej podlahy? Je to podľa mňa lepšie ako koberec lebo keď náhodou nie ste doma psíkovi občas ujde a je lepšie to utrieť ako čistiť koberec.Čo je aj problém u nás keď sme v práci je, že sa niekedy netrafí, kde má miesto na cikanie a na parketách ostal fľak.
Lada

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia