pekný večer, už som sem kvoli tejto problematike písala, preto nasledovné len pripájam..:
"dnes je 5 dní, čo sme si z Čiech priviezli šteniatko weimarského stavača.predvčerom sme boli u zverolekára v BA,našla som mu pod labkou hrčku..odpoved-na očkovanie je to netradičné miesto/od očkovania ešte v tom čase neprešiel ani týžden/,preto dávat obklady a ak to do týždna nezmizne, zoberieme krv resp.neskor biopsiu.volala som do Ciech, chovatelka ma ukludnila tým,že šteniatka boli očkované práve niekde pod lavú labku..dokonca volala s veterinárkou,, ktorá ich očkovala a tá to potvrdila- dokonca podla jej skusenosti u tychto plemien je to častejšie.mizne to niekedy až za 4-5 týždnov.neviem, čo robit, nakolko v utorok máme íst na kontrolu a lekárka bude chciet p.jej slov konat.na koho sa mám teda spolahnut? nechcem ho vystavovat zbytocnym stresom, ale ani nic zanedbat. poradte mi prosim. "
V súčasnosti je odvtedy cca 5 týždnov a hrčka nezmizla..teda - už som sa tešila, že je preč, ale keď ležal ráno na chrbátiku, znova som ju zbadala a nahmatala.myslím, že jej velkost je taká istá ako predtým, ale to je len názor laika...nevníma ju bolestivo, jest mu chutí - až moc, je to živé priam hyperaktívne šteniatko...ale tá hrčka tam je a ja neviem, ako mám postupovať ďalej...prosím poradte mi...dakujem
P.S. prípadne ak by ste vedeli o nejakom veterinárnom lekárovi so špecializáciou na takéto problémy, prosím o kontakt...dakujem vopred
Jana