www.....

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod Joachim » 9. Dec 2005, 14:51

Diki no podelili sme si to pekne to mas pravdu. Len ma mrzi ze sme nedostali Cacib my. S tym psom sme na tom 2:2 :D
ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok
Joachim
Joachim

Poslaťod Joachim » 9. Dec 2005, 14:53

Joachim píše:Diki no podelili sme si to pekne to mas pravdu. Len ma mrzi ze sme nedostali Cacib my. S tym psom sme na tom 2:2 :D

Preco sa ti v kruhu nelubia ....? :D
Joachim
Joachim

Poslaťod Lenica » 9. Dec 2005, 14:54

Hmmmm, to je fakt. Neboj, nabuduce ho porazite. :lol: Ten Szilvasvarad je az 5 hodin od BA (aj ja som z BA). Noooo, to je potom pre nás Budapešť bližšia. Pôjdeš? Práve zháňam od jednej Maďarky prihlášku a propozície. Som zvedavá, či pošle alebo ako.
Obrázok užívateľa
Lenica

Poslaťod Lenica » 9. Dec 2005, 14:56

Mylsíš tych labríkov? Neviem, sú taký malý tučkovia. Tlačia tých psov do zeme a do šírky. Neviem, neviem. Weimari su krásne elegantný. A o lhasákoch - parochničkách ani nehovorím. Ten môj malý škriatok dostane na krk výstavne vodítko a už sa predvádza sám. Nič nemusím robiť. :D
Obrázok užívateľa
Lenica

Poslaťod Joachim » 9. Dec 2005, 15:02

Pekne ani ja nemam moc roboty ale predsa viac so 45 kg hovadkom ako s lhasakom :D Kazde plemeno je svojim sposobom elegantne, len niektore viac a niektore menej.

Na budapest myslis tu 2x CACIB? Na tu asi nie lebo potrebujem ist niekde v maji na CH hungaria. A nechcem moc lebo setrim na vystavy vacsieho ramca. S kamoskou chceme ist pozriet teda aj vystavovat na klubovku do Talianska a taketo veci kde naberiem vela skusenosti od novych ludi a tak. A ver tomu ako sama vies ide to do penazi. Na jedenotke (TV) bol prispevok o samp. sampionov tento rok a moderatorka sprav povedala. Majitelia takychto vystavnych psov (nielen vystavnych, to len citujem)musia mat plnu penazenku penazi. :D
Joachim
Joachim

Poslaťod Lenica » 9. Dec 2005, 15:09

Noooo, to určite sa viac namakáš s Achimom ako ja s krpcom :D Ale je podarený, za tie dva roky, čo s ním behám o výstavach, tak ešte ani raz mi neurobil hanbu v kruhu (že by sa zaťal a podobne, tak som to myslela). No a Brunko? Ten by najradšej každého privítam a pohral sa ním, ale je to ešte kinder (9. mes.), tak má nárok. :lol:
Juuuuj, peniaze mi ani nespomínaj. Už teraz rozmýšlam, že "ako" íšť do tej Budapešti. Že čo si nekúpim :? Ano, tu 2xCACIBovku mám na mysli. Juuuj, takže Vám stači až v máji isť? Tak to ste dobri. Ja chcem touto Budapeštou iba začať Maďarsko. Tak dufam. "Okrem" CH SR je ešte CH nejakej inej krajiny?
Nooo, klubovka v Taliansku. Super, chod. To sú také zážitky, že to sa ani nedá zaplatiť.
Obrázok užívateľa
Lenica

Poslaťod Joachim » 9. Dec 2005, 15:23

Ako ze nevies ako do BUdapesti? Myslis odvoz alebo co???
No okrem CH SK je aj JCH a Grand CH SK, v madarsku maju okrem tychto este aj Show CH a toho asi tiez spravime - 6 CAC - 3 z MVP a 3 z iba CACovky. Samozrejme kazda krajina ma svoje sampionaty

No to Taliansko by bola sranda. Aj svetovka. A najviac sa tesim na tu svetovku co bude u nas v BA. To uz asi budem mat niaku novu shedivku :D
Joachim
Joachim

Poslaťod Lenica » 9. Dec 2005, 15:27

Nie, odvoz som nemyslela. To sa tam už nejako dopravím. Myslela som, že na čom ušetrím, aby som tam mohla ísť. :D Ako platíš tie ich poplatky? Prevodom cez banku alebo priamo na mieste? Lebo raz som Zahreb platila cez banku a viac by sa mi to asi oplatilo priamo na mieste (kvoli bankovým poplatkom).
Nooo, svetovka v BA. Tá má byť v roku 2009? Chceš ešte pre Achima parťačku a nevestu? To by som brala aj ja (ale lhasačku).
Obrázok užívateľa
Lenica

Poslaťod Joachim » 9. Dec 2005, 15:35

Ano presne patacku a hlavne nieco co prinesie aj chovu.

Jaaaj tak tak. No poplatky myslim ze sa viac oplati platit prevodom. Lebo ked platis na mieste zapocitaju ti druhu uzavierku + 5 eur z apoplato na vystave co mas dokpy 15 eur naviac a cez banku ta to vyde 10 euro. No cize ak platis na vystave preplatis 200 sk.
Joachim
Joachim

Poslaťod Lenica » 9. Dec 2005, 15:38

Noooo, tak uvidím ako to nakoniec zaplatim. To je až vo februári (no, to vlastne za chvilu).
Nooo, fenku treba. A potom si určite necháš šteniatko, aby si mal pamiatku na Achima a tak dalej. Určite nezostaneš pri jednom psovi. To poznám. To je diagnoza. :)
Už utekám. Paaa
Obrázok užívateľa
Lenica

Lenica-www

Poslaťod Marta » 9. Dec 2005, 19:32

Lenica máš veľmi pekné stránky- všetci psíci boli krásny a veľmi pekne o nich píšeš.Chlpáčik je tiež nádherný,aj na výstavách sa vám darí ako som videla :lol: .Len tak ďalej,prajem všetko dobré :?
Obrázok užívateľa
Marta

Poslaťod Lenica » 12. Dec 2005, 9:20

Marta - ďakujem Ti veľmi pekne za pochvalu. :D Ano, moje pusinky som strašne ľúbila a je strašne smutno za každým jednym, hoci je to už dlhšia doba (okrem Brutuska a Huga) :cry:
Aj Ty máš hafíka? Akého.
Obrázok užívateľa
Lenica

web

Poslaťod šeltie » 12. Dec 2005, 17:21

Nové a prvé slovenské fórum venované šeltiám ale i iným plemenám. Dúfam, že sa s vašou podporou rozbehne :P

www.sheltie-bellonka.websnadno.cz
šeltie

Lenka

Poslaťod Marta » 12. Dec 2005, 17:42

Lenka mojich miláčikov mám tu http://agape.webzdarma.cz . JA sa na Brutuska pamätám z Havka (som Majka :wink: ).
Obrázok užívateľa
Marta

Poslaťod Lenica » 13. Dec 2005, 9:40

Ahooooj Marti. :) Si ma potešila, že si pamätáš na Brutuska z Havko.netu. Žiaľ to už bolo na skonku jeho života, ale je stále (a aj bude) pre mňa číslo 1 (hoci nebol ani čistorkvný a "urodzeny") :( Tak ako bola pre Teba Heidy. Ozaj, čo sa s ňou stalo? :cry: Máš krásnu stránku, ja sa zaujímam o veľa plemien a na túto stránku som uz "narazila". Su prekrasny hafici. Koľko ich vlastne máš? A okrem bradáčikov máš ešte aj iné plemená? (Videla som, ze si mala ovčiačky). Stránku si si sama robila? Lebo rozmýšľam nad niečim takýmto (lebo na websnadno mám malú kapacitu).
Krááááása.
Obrázok užívateľa
Lenica

PredchádzajúciĎalší

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 46 hostia