Ivy - tak to je prefikana vyzva na hru

aspon vies, ze sa chce hrat, my spime na poschodovej posteli, vyskusaj a budes mat kludne rana, ja sa akurat zobudim, ked sa ide vykakat na noviny, tak radsej rychlo zliezam a beriem hovienko, aby sa s nim zas nehrala, dnes to bolo o 3-tej rano

ale od zajtra zacinam aj s rannymi a vecernymi vychadzkami, tak snad uz rano vydrzi kym pojdeme von.
Nehral sa s nou niekto tak, ze jeden kus hracky mala ona v ustach a druhy bol v ustach osoby?? alebo jej niekto daval z ust jedlo??
no, ona ma chvost, ja neviem pochopit preco yorkom kupiruju chvosty, uz som to videla aj na inzeratoch, a ked sa ma prvykrat moja teta opytala, ci ma chvost, tak som kukala ako puk

, lebo som o tom vtedy ani nevedela.
Ona je akcna cela, to ako pridem z roboty sa jej musim venovat, najdem si mozno tak polhodinku volna ked chystam pre dvojnozcov veceru, stale hadzat pretahovadlo, alebo lopticku a potom chyti rapel a beha a ked si myslim, ze konecne bude klud, tak chyti druhy dych, dufam, ze sa to ukludni, tak ako zuzu pisala
ja som jej zatial kupila maslicku, ale este ma kratke "vlasy" na hlave, tak tam toho vela nedam a potom jej to aj tak same spadne.