offca - ja sa tym velkym psom nejak zvlast nevyhybam, sused ma vlciacku, tak som ju nechala nech sa ocuchaju, ale predsa len este hrat sa s nou nejako nemoze a nie je ani kde, bahno vsade naokolo, vcera sme stretli kanadskeho ovciaka, bol urcite mlady, lebo sa spraval ako moj Drago, tahal sa za nami, majitel mal problem ho udrzat a mala sa ho jasna vec bala, pri takych prudkych pohyboch, co vyzerali akoby ju isiel lovit. Pred par dnami som stretla pitbula bez voditka a s celokozenym nahubkom cez papulu, tak to som ju radsej zdvihla na ruky, nikdy nevies co je zac majitel a nepotrebujem, aby jej hned pri prvom kontakte pitbul jednu uvalil.
Tam u nas nepoznam ziadneho kludneho psika. Jeden co je z utulku, je tiez poblazneny, dalsi su ustekani akoby ich z koze drali, bola tam jedna fenka boxera, ktoru sme pouzili pri prvom kontakte Dragonka, ale neviem ci este zije, bola velmi stara a uz ju nevidam vonku, akurat co vcera sme stretli malu jazvecicku, tak sa budem snazit s nimi stretavat, ale chcelo by to aj inych psikov, lebo zas si zvykne len na jedneho a to tiez nie je dobre.
Skusim tvoju radu, budem kaslat na nu, nech si zvyka.
Dnes o piatej ma zas zobudila tym ako si pohadzovala hovienko po izbe, islo ma roztrhnut od jedu, tak som si povedala, ze zaciname s kakanim vonku, akonahle sa zobudim, poletime von a nevratime sa, kym sa nevykadi vonku.