Van píše:Tak som si pozrela v tej knihe co tu bol link, co by FCR mali a co nemali jest...ak som to spravne pochopila, mala by som vyberat granule zalozene na hydine, rybach (morskych...odvodene od newfoundlanda) bez soje a bez cerveneho masa...tak uz len vybrat tie spravne
Fraga píše:...len ešte stale nechápem prečo ked jedni pridávajú tokoferol (nie je škodlivý) a stačí to granuliam aby sa nekazili, prečo iní napíšu na balenie, že konzervacia tokoferolom a okrem toho je tam ešte aj BHT a BHA.
ivana1 píše:Fraga píše:...len ešte stale nechápem prečo ked jedni pridávajú tokoferol (nie je škodlivý) a stačí to granuliam aby sa nekazili, prečo iní napíšu na balenie, že konzervacia tokoferolom a okrem toho je tam ešte aj BHT a BHA.
Fraga, ako som pisala (len fosilia ma zatial neopravil v presnej cifre) - toho E vitaminu musi byt urcite mnozstvo (ja som predtym trepla 150 mg na kilo granul) - aby to zakonzervovalo. Ak tam je napr. len 40 mg, tak musia este s niecim konzervovat. A to je to, co som pisala, ze tam mozu pridat nejake svinstvo...
rybicka píše:fosilia www.anka.cz ked kliknes na Anka puppy large breed, mas tam podrobnosti.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia