Z môjho pohľadu psom v "zlatej klietke" niet čo závidieť a niet čo závidieť ani ich gazdom. Možno by sa dalo niečo závidieť ich veterinárom, dodavateľom krmiva a iným psím servismenom.fosilia píše:Rybicka len dodam velmo dobre pises zavidim tvojmu obrikovi...
Možno moju poznámku o nezávidení a závidení chápe Fosilia a iní. Bolo to myslené všeobecne a abstraktne vzľadom na úroveň debaty o psích potrebách, ktorá tu prebieha.rybicka píše:Nechapem, co proti mne a kazdemu jednemu mojmu prispevku mas.
dexter13 píše:Ludia len aby ste vedeli odmietam sa tu uz k niecomu vyjadrovat, lebo vzdycky sa najdu ludia ako Nils kvoli, kt. sa oplati radsej nic nepisat... Ked niekoho sere, ze tu poviem co viem...prechadza ma chut sem pisat! Gbye
Ved tu mate fosa a nils ma urcite rad zastupi
fosilia píše:...kvalitna mokra strava - varena strava pozor nie BARF to je sialeny krok nestastnikov ktory o parazitoch vedia velke prd.
Veterinarne skontrolovane maso neznamena ze je ciste. To sa tyka nielen zvierat ale aj ludi.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť