lili007 píše:Ahoj, chceme si kúpiť maltezáka, vedeli by sme pre nu zabezpečiť miesto vonku, voliéru so strieškou, zateplenú búdu a vyhrievaciu podložku.
Aby sme sa vratili spat k teme.
Preco chces maltezaka (gaucaka, mazlicka, atd)? Len koli vyzoru, alebo aj povahe? Zaujima ma
tvoj dovod vyberu. Preco nejaky panko vlastni 20-30 yorkov a chivav je mi jasne...
A druha vec, preco mu chces "zabezpecovat" skvele miesto vonku? To plemeno potrebuje nieco uplne ine, ako
celorocny vybeh. Je to obrazne povedane zivy plysak. Predpokladam, ze svojich plysakov nemas odlozenych niekde v sope za humnom, ale mas ich v svojej izbe. Aj ked vlastne pri plyskoch by to bolo uplne jedno. Nepotrebuju tvoju spolocnost, ani necitia lasku, staci ich z casu na cas oprasit od prachu...
Pride mi to tak, ze ked si nedostala taku odpoved ako si chcela, tak nas tu ides presviedcat, ze sa mylime my a nie ty. V pohode. Maj si svoj nazor, kup si maltezaka, postav mu ten skvely pristresok a potom mu daj na vyber, nech sa
on rozhodne kde chce zit a existovat. Ci na tej vyhrievanej podlozke vonku, alebo dlazbe v dome.