Kto si to zase odskáče?!!

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod Kaca » 8. Okt 2007, 13:21

zial, asi castejsie diablom - myslim teraz aj na rozmaznanych poludstovanych psov, ktori takisto trpia. Inak ako ti bulici na tom videu (vrazdila by som!), ale trpia. :(
Vodca svorky :)
Obrázok užívateľa
Kaca

Poslaťod rUM^pEL » 8. Okt 2007, 13:45

divli by si sa(znovu :lol: ) ale povodne som mal mat kocura :!: aj som ho uz drzal v rukach...ale akosi som sa nechal prehovorit na psa... :wink:
vzdy som mal kladny vztah k mackam...uz len z dovodu ze macky(mackovite selmy...) su menej zavisle na ludoch...
Even through it all.The betrayal.The hate.The abuse.We still find it in our hearts to love you again.How do we do it, you ask?Simple.It's because we are PIT BULLS!!!
Obrázok užívateľa
rUM^pEL

Poslaťod Nils » 8. Okt 2007, 13:54

Rumpel, si pre mňa trvalým zdrojom údivu :!: :shock: :shock: :shock:

...ak mi teraz napíšeš, že pôvodne si chcel chovať činčily, tak idem vymeniť svojho psa za pieskomila...
V MINULOSTI SOM BOL DOSŤ NAMYSLENÝ, ALE DNES UŽ NEMÁM ŽIADNU CHYBU !

Keď auto - tak žihadlo! Keď žena - tak ohnivá! Keď pes - tak PITBULL !
Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod Nils » 8. Okt 2007, 13:56

rUM^pEL píše:...uz len z dovodu ze macky(mackovite selmy...) su menej zavisle na ludoch...

...asi preto toľko nezávislých mačiek končí pod kolesami motorových vozidiel a šíri všelijaké svinstvá...

môj tip: ešte nazávislejší je krokodíl :wink:

Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod rUM^pEL » 8. Okt 2007, 14:15

zo zvierat co sa BEZNE vyuzivaju ako domace... ;)

nie uplne najpovodnejsie som nechcel ist az tak daleko...vzdy (ked nepocitam macky ;) ) od detstva som chcel anglickeho bullteriera...ale okolnosti nedovolili a mam pitbulla/ast... :wink:
Even through it all.The betrayal.The hate.The abuse.We still find it in our hearts to love you again.How do we do it, you ask?Simple.It's because we are PIT BULLS!!!
Obrázok užívateľa
rUM^pEL

Poslaťod Fraga » 8. Okt 2007, 19:06

Nils ešte otázočka nakopol by si mierumilovne rútiaceho sa na teba pita? V záujme ochrániť svojho psa a seba? (nie každý je tak mily ako ten tvoj a rumpelov).

Ja, ak by bolo potrebné isto áno. Ale čo sa čivavy, či yorka týka najskôr by som skúsila či nepostačí len dupnutie o zem. Jasne, že nie ked mi už visí na nohe, ale ešte v behu, kym stačí prísť na dostrel. (Alebo na dokop? :roll: ) Predsa len čivava asi dalej doletí ako pit a nechceš predsa robiť stres páničkom hm? :wink:

Inak čo ja poznám ako najlepší proti útok, ked vidím rútiaceho psa, tak sa treba zohnúť pre kameň, a zahnať sa, dokonca veľa krát stačil len ten pohyb naznačiť a psisko si to rozmyslelo, predišlo sa stretu a pes odtiahol...hm?

Dokonca mám odskúšané aj zrevať Tahaj domov! nepoviem epizodku, lebo Rumpel by zase povedal, že som zaujatá :P ale vtedy to pomohlo :)
Obrázok užívateľa
Fraga

Poslaťod rUM^pEL » 8. Okt 2007, 19:22

Fraga píše: že som zaujatá :

a nie si? :wink:
Obrázok užívateľa
rUM^pEL

Poslaťod Fraga » 8. Okt 2007, 19:38

Rumpel, nie ja mam rada všetky psy heh okrem tych zmetákov (kde je ten smail čo ma krížik cez ústa?) uf no do šlaka a je to vonku :lol: naozaj ja som na tie väčšie psy, z malých tolerujem jazvece, lebo sa mi fakt pačia, ale iné malé nemusím. Zato im nerobím ani zle ani neosočujem proste nech si žijú a nechaju mna :wink:

Ale fakt za tie roky čo chodim so psami von sa mi stalo niekolko krat, že ma napadol, alebo ceril zuby pit a staf, alebo kríženec. Niečo iné? raz sa tak prihnal labrador, bigel ale ten je primitívny (bože zase som niekoho urazila, ale tak sa vyjadril jeho majiteľ), takže ten nerurobil nič ani sa o nič nesnažil, dokonca sa ani neprihnal, ale dotiahol ako sopel... No a jasne skoro som zabudla špic. Tetuška ich ma vždy navolno, nedajbože by sa Nils zahnal tak by mu vynadala do takých o akých ešte ani nepočul a ani kočiš by sa nemusel za taky slovník hanbiť...a že stara generacia je slušne vychovaná to tak...

Keby som nemala zálusk na iné plemä heh, tak bulík a čisto biely by bol doma. MOOOOC hezky hafo. Dokonca som nevedela že su aj mini :lol: takého som videla na výstave a bol neskutočne rozkošný...
Obrázok užívateľa
Fraga

Poslaťod rUM^pEL » 8. Okt 2007, 19:55

Fraga píše:Keby som nemala zálusk na iné plemä heh, tak bulík a čisto biely by bol doma. MOOOOC hezky hafo. Dokonca som nevedela že su aj mini :lol: takého som videla na výstave a bol neskutočne rozkošný...

kazdy tomu inak hovori...jeden ze okolnosti nedovolili :lol: druhy ze ma zalusk na ine plemeno...ale raz si doprajem aj bullterriera anglickeho...velkeho sirokeho tucneho svalnateho a bieleho :roll:
Obrázok užívateľa
rUM^pEL

Poslaťod Nils » 8. Okt 2007, 19:56

FRAGA. V prvom rade pokiaľ ide o majiteľov akýchkoľvek plemien psov - mali by sa snažiť, aby k nejakým štartom na iných psov nedochádzalo. Ale stane sa, pravda, ak to nie je pravidlo !!! nehody sa stávajú, dôležité je. aby sa neopakovali. Prioritou pre mňa je najmä to či pes len obsakuje alebo má skutočnú snahu uhryznúť a tiež ako sa k veci postaví majiteľ, či zasahuje alebo stojí ako soľný stĺp... Dvoch rujúcich sa psov je dosť ťažké oddeliť alebo nakopnúť. Preto použijem čokoľvek - už som psovi dal aj päsťou... Jasné, že osobitnú kategóriu tvoria krátke potýčky medzi psami, ktoré sa poznajú. Ale ty máš asi na mysli psa. ktorý sa z diaľky na teba rúti. Ja vdedy psa odložím a vybehnem niekoľko krokov proti tomu druhému a zrevem čosi také ako ťahaj :!: ... Práve pred pár minútami som takto postupoval, keď k nám trielil Ridgeback/bola tma vracal som sa z lúky a nevidel som o akého psa ide/ - o to šťavnatejšie som poučil majiteľky vo veku cca 17 rokov...

Vždy je to však iné a nedá sa tu opísať nejaký všeobecný recept, dôležité je aj to aký je ten tvoj pes. No a najmä skúsenosti. :wink: Hlavné je však neposrať sa!

Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod Fraga » 8. Okt 2007, 20:03

Rumpel no ono ja som na ešte trošku väčšie havinky, rada by som buduci rok, ale ako si napísal závisí od okolností, ak sa ale podarí hodim fotečku...

Nils no konečne sa chápeme to isté píšem ja pomaly v celej téme a o dva príspevky vyššie tiež :D Ťahaj mi fakt funguje :lol:
Obrázok užívateľa
Fraga

Poslaťod Nils » 8. Okt 2007, 20:07

ale Rumpel je pravda, že je aj dosť takých xxxxx, ktorí majú nejakého pita či ast a tešia sa keď ten ich naháňa druhých psov/hoci by im nič neurobil - alebo urobil/ - a to ty vieš. Ale to nie je o pitbuloch ako "zabijákoch" a to vieš Fraga zase ty. Takže riešenie: Rumpel si dokúpi k tej svojej "mačke" jedného jazveca a Fraga k Jazvecom pita. Pri výbere si vzájomne poradíte. Howgh - a teraz môžeme spečaťiť dohodu žuvačkou mieru :wink: /som nefajčiar/

Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod Nils » 8. Okt 2007, 20:09

Fraga píše:Nils no konečne sa chápeme to isté píšem ja pomaly v celej téme a o dva príspevky vyššie tiež :D Ťahaj mi fakt funguje :lol:

keď sa naučíš krajšie písať, budeme ti lepšie rozumieť... :mrgreen:

Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod Fraga » 8. Okt 2007, 20:15

Fraga prijíma žuvačku mieru, pretože tiež nefajčí a tiež by prijala aj nejakého pita, ale ako písala vyššie chce niečo ešte väčšie pretože to malé sa nedá moc stlačiť a po briardici je to mooooc chyba :wink:

Nuž a vieš ako nie každý píše krasopisom a zase nemôžem ti to len tak uľahčiť nie? som predsa žena :wink:
Obrázok užívateľa
Fraga

Poslaťod rUM^pEL » 8. Okt 2007, 20:19

Nils píše:a to ty vieš.

no neviem...obcas to sice tak vyzera ale ja zato mozem ze ked niekto sa chce hrat...niekto sa chce len onuchat len aspon priblizit a ten druhy(majitel) mu to nedovoli...a svojmu to zakazuje a potom to vyzera..ako vyzera..ale nikdy nestojim ako solny stlp..stale idem cim blizsie aby som vedel co mam vytknut..bud slovne alebo rucne... :wink:
Obrázok užívateľa
rUM^pEL

PredchádzajúciĎalší

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 38 hostia