emor píše::idea: uspat.
Aj ja som radšej za dôstojnú smrť, než za nedôstojný život.Michaela píše:ale ano treba každy tvor má právo na život! tak ani ty potom nemáš právo žiť a je to ušlachtilá činnosť tieto psíky vedia rozdávať väčšiu lásku ako si myslíš ako tie vyfiflené psy s pp!
mne stačí vernosť tých našichMichaela píše:ich laska daleko presahuje lasku psov s pp
DKo píše:Aj ja som radšej za dôstojnú smrť, než za nedôstojný život.Michaela píše:ale ano treba každy tvor má právo na život! tak ani ty potom nemáš právo žiť a je to ušlachtilá činnosť tieto psíky vedia rozdávať väčšiu lásku ako si myslíš ako tie vyfiflené psy s pp!
Miška, kľudne sa vyzúr aj na mne, ak sa ti takto uľaví, ale naše vyfintené psy s PP nemôžu za vaše preplnené útulky.mne stačí vernosť tých našichMichaela píše:ich laska daleko presahuje lasku psov s pp
Michaela, mozno polovne psiky v utulku su slepe a hluche ak vytrielia za koristou, ale ver tomu, ze je to len a len vychovou...bohuzial, v tomto pripade zlou. Kazdy zodpovedny majitel polovneho psa ako prve pracuje na privolani a stat sa moze kadeco, ale rozhodne to nie je normalne a nemalo by sa to prechadzat vetou "ved to je polovne plemeno, oni taki su"...lebo to je blbost.Michaela píše:... ale nemas skusenosti s polovnymi psami ked sa rozbehnu za svojou koristou vtedy su slepy hluchy a to nie je len vychovou ...
este si mlada, tak je to mozno trochu ospravedlnitelne, ale mala by si viac vazit slova, kym ludi nepoznas osobne a skor sa ucit od starsich a skusenejsich a zamysliet sa nad tym, co a preco tvrdia a nie slepo ist ako kobylka s klapkami na ociach (alebo ak chces, ako tie polovne psiky, co si spominala...hlucha a slepa)Michaela píše:...ked rastie takato sprosta generacia kynologov s takymito blbymi predsudkami tak sa necudujuem tie pripady tyrania zvierat lebo akokeby im to vtlkate do hlavy nevies si vazit psika
keby bolo keby boli by sme v nebi...alebo by sa davalo do ....Michaela píše:a keby som ju cvicila viac tak by urobila aj skusky na canisterapeutickeho psa a dokonca by urobila aj skusky obranara
beira píše:Fraga píše:Michaela sorry ale prečo urážaš psy s PP?
A preco su Emor a Dko zbytocne cynicki?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia