su otrasny. To nie su psy. je to plemeno tak pre stare zenske ktore su lenive mat poriadneho psa. ktory chce aj behat. Su to metly na 4 nohach a este aj chrcia.
Nikto nemôže zato, ako vyzerá. To že sú dlhosrsté ešte neznamená že sú strašné. A to, že sú určené len pre staršie ženské tiež nie je pravda, pretože vyžadujú veľa starostlivosti a tiež potrebujú veľa lásky. Nikto nie je dokonalý tak ako ľudia, ani psy. Sú to pekné plemená. Fluery mal by si si dávať pozor na to, čo píšeš, lebo Ty tiež nie si pekný a to Ťa poznám osobne.
Myslím,že sú celkom chutný, i keď nič pre mňa.Ja potrebujem psa,ktorý zvlada behanie popri bicykli a korčuliach,dokaže preskakovať skočky pri agility a zvladne i menšiu túru.Pokiaľ viem,tak maju problémy s nosom,kvôli tej plochej papuľke...
Co sa tyka pekineza, tak povahu tychto psikov nepoznam, ale vyzorovo sa mi nepacia tak ako sa mi nepaci ani boxer. A vlastne vsetky plemena ktore vyzeraju akoby prave narazili do steny
Ten pes zato nemoz!!!! Tebe s prepacenim sibe! Fakt, neber si to osobne!Ale urazas prirodu! Tie psy su napriklad oblubene narozdiel od teba.Ty si BALVAN HLUPY!!!!!! Nemas ziadny cit!!!!!!