jaynk ten problem som mala s labosom, bezal za kazdym psom, s kazdym sa chcel hrat, riesila som to akurat voditkom, tuto nemusim mat vobec na voditku, preto som s nou velmi spokojna, akurat by nemusela pred kazdym psom stahovat chvost medzi nohy, najhorsie je, ze ked sa boji, tak sa rozbehne a ten dalsi pes to berie ako hru a nahana ju, vtedy sa ju snazim zavolat a zdvihnut na ruky, lebo je schopna bezat kade tade, cesta necesta zname ulice nezname a nechcem ju stratit
gabi no dnes sme boli v senci, styri hodiny sme tam mrzli a cakali kedy skoncia rasy pred nami a ked zacali hodnotit yorkov, tak zacalo prsat, ked som ju mala schovanu pod bundou, nechcela mat hlavu schovanu, tak ju mala celu mokru, a vietor hnusne fukal, tak nemalo ani vyznam ju cesat, sme sa zbalili a isli domov, uvidim co bude zajtra v Nitre, finance je to velmi narocne, preto som isla najskor do dorastu, kde to je lacnejsie, aby mi povedali ci ma vyznam dalej pokracovat, v auguste je vystava na inchebe co mame cez cestu, my sme postoj a ukazovanie zubov cvicili odkedy prisla domov od chovatelky, a dnes ked behala v kruhu ma celkom prekvapila, pokial tam bola sama, isla krasne aj chvost mala hore, az nabehli skusat ini yorkovaia, tak uz mala chvost medzi nohami, on ti ani moc stat v kluce nebude, to ho musis ty postavit do postoja a drzat a odmenit a postupne predlzovat dlzku statia a zuby u tychto prdolakov nie su problem, horsie je to u velkych psov, ktory este pre istotu aj kusnu rozhodcu