zuzu píše:Ahoj, moj peso mi nechce vobec jest granule..povedali nam, nech ju vyhladujeme, ale jej je to jedno, je schopna aj tyzden nedat nic do ust lebo si mysli, ze jej dame nieco lepsie ako granule..uz sme kupili asi sto druhov granul a konzerv pre stenata a nicoho sa skoro nedotkla, tak som uz z toho zufala..Viem ze je pre nu lepsie ked zerie granule a nie varene..ale uz neviem co´mam robit..aj jej ich namacame vo vyvare alebo vo vode..zje, ale vobec tym nie je nadsena..poradte prosim, co mam robit aby jedla granule a nenechat ju umriet od hladu..?
Ake granule si jej ponukla? Este sa mi nestalo, aby ked zmiesam masovu polievku s granulami aby to moje selmy nezozrali.
Nikde nie je napisane, ze strava zlozena len z varenej je ZLA. Ak obsahuje vsetko co pes potrebuje pre svoj spravny rast a zdravie ntak preco nie. Existuju pripravky ktore sa pridavaju do varenej stravy aby pes dostal ozaj vsetko. Su knihy kde su podrobne tabulky roznych surovin a priblizne zlozenie dolezitych mineralov, vitaminov a bielkovin.
Su obdobia ked sucka nechce vobec jest / v obdobi honcovania / a obdobie ked sa nevie dozrat / tesne pred honcovanim /.
Aj tak mam pocit, ze svojho psa rozmaznavas.
Jednoducho nieco mu das a ked nechce tak " zbohom " a na druhy den to zje......nie?....tak potom na dalsi. Myslim, ze ty si sef? Nie?
Prisposob jedalnicek tak aby ste boli obe spokojne. Ved jorky je male plemeno a preto nemozes mat problem navarit mu aj na par dni dopredu.