Fanny píše:My sme cvicili reakciu na strelbu na cvicaku aj s petardami aj so startovacou pistolou. Pes bol v odlozeni. Okrem toho sme niekedy odputavali jeho pozornost inym psom, alebo ked bol pes v odlozeni tak ho iny psovod prekracoval a dalsi strielal.
Moji su zvyknuti od mala na necakane zvuky, kedze pri mojej sikovnosti mi doma stale nieco pada z ruk
A raz ked sme sli popri ceste tak nejakemu "porsatku" strelil vyfuk, ale to sme odskocili od laknutia aj ja aj pes
V mojom prvom prispevku k teme som napisal: hoodne daleko, aj 100m. Tiez si myslim, ze "Pirat" dobre imituje strelbu a su rozne druhy, takze sa da zacat tymi najmensimi (4. trieda) a skoncit pri megacoch (3. trieda), alebo pri imitacii delovej rany (2.trieda) .emor píše::idea: suhlasim. ale nie uplne. narazovy hluk je velmi podobny a v podstate s toho isteho "sudka" ale vyborne si trafil ze ho predchazda horenie zapalnice.
emor píše:8) mam taky pocit ze RR mozno dobehne a snad aj predbehne Turkmenskeho alabaja alias SAO.
beira píše:emor píše:kua prezident.. de si prisieô k tomu napadu hodit ku mojmu emor privlastok bozsky.? asi ta hodim kastrovania chtivym forovnikom na zacvik:-P offcourse... imaginarne
A coze tolka skromnost
beira píše:emor píše:8) mam taky pocit ze RR mozno dobehne a snad aj predbehne Turkmenskeho alabaja alias SAO.
Uz som sa pytala na cvicaku na SVV naostro si to asi urobit nepojdeme, ale aspon budeme trenovat... Budem ta informovat o vysledkoch... Len by sme potrebovali presny skusobny poriadok. Kde sa to da najst?
K tej strelbe. Na tom civcaku sme to skusali nie az z takej dialky, psy mali volno, a kedze tie nase nemali problemy s burkou ani na Silvestra, neratali sme s takouto reakciou. Obavam sa, ze ta jedna asi bude mat problem, pretoze vcera sa uz bala aj takeho duteho zvuku z dialky a pratala sa domov. Doma si nasla dve strategicke miesta, na ktorych sa skryva. Uvidim, ci ju to prejde. Asi to budeme skusat tak, ze najprv bude vnutri a niekto pojde nieco odpalit vonku a postupne to asi budeme skarcovat. Len nas susedia asi zabiju, lebo Dino od susedov mava pri strelbe zachvaty...
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia